Βασίλης Μπισμπίκης: Επικές ατάκες για το γυμνό του πλάνο στο Happy Day
Πρωινές εκπομπές

Βασίλης Μπισμπίκης: Επικές ατάκες για το γυμνό του πλάνο στο Happy Day

Βασίλης Μπισμπίκης: Επικές ατάκες για το γυμνό του πλάνο στο Happy Day

Ο ηθοποιός δεν αναστάτωσε μόνο το Twitter, αλλά και την πρωινή εκπομπή του Alpha

Είσοδο στον Σασμό και μάλιστα εντυπωσιακή, πραγματοποίησε ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος προκάλεσε αναστάτωση στο Twitter με την εμφάνισή του και όχι μόνο!

Σε μία από τις σκηνές που παρακολουθήσαμε την Τετάρτη το βράδυ στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, ο Βασίλης Μπισμπίκης, ή αλλιώς, ο Ανδρέας Βρουλάκης, για τον ρόλο, εμφανίζεται ημίγυμνος, αφότου έχει συνευρεθεί με μία γυναίκα.

Η εικόνα αυτά έβαλε φωτιά στο Twitter με τους fans της σειράς να ξεσηκώνονται!

Το θέμα συζητήθηκε και στο Happy Day, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τους συνεργάτης της να μοιράζουν ατάκες στο τηλεοπτικό κοινό!

«Εντάξει δεν είναι ωραίο πλάνο τώρα αυτό, τι να λέμε», σχολίασε ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Έχει το στυλ, είναι αρρενωπός ο άνθρωπος, τι να κάνουμε; Εσύ δηλαδή έχεις κοιλιακούς;», τον ρώτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή κι εκείνος απάντησε: «Δηλαδή ήταν ανάγκη στο σενάριο να το δούμε αυτό;».

«Επειδή υπάρχουν και διάφορες κόντρες, το να νιώθουμε άνετα με το σώμα μας και να το δείχνουμε στο πλαίσιο της δουλειάς μας είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε», σχολίασε η παρουσιάστρια με τον δημοσιογράφο να απαντά: «Να σου κάνω κι εγώ ένα στριπτίζ εδώ».

«Υποτίθεται ότι στη συγκεκριμένη σκηνή είχε μία ερωτική περίπτυξη με μία γυναίκα και σηκώνεται από το κρεβάτι. Πώς θα ‘ναι; Με το κοστούμι;», πρόσθεσε με χιούμορ η Σταματίνα Τσιμτσιλή και προσπάθησε να γδύσει τον Δημήτρη Παπανώτα.

«Δικαίως γράφτηκαν τα σχόλια. Έβαλε φωτιά. Ξεφεύγει η κουβέντα», κατέληξε η Σταματίνα βλέποντας τους συνεργάτες της να ξεφεύγουν.

Διαβάστε ακόμα

Σασμός: Μπισμπίκης in da house – «Αντρέα, κάν΄τα όλα λίμπα!»