Βασίλης Κωνσταντίνου για τη βοήθεια στη Χριστίνα Σούζη: «Έκανα το αυτονόητο»
Πρωινές εκπομπές

Βασίλης Κωνσταντίνου για τη βοήθεια στη Χριστίνα Σούζη: «Έκανα το αυτονόητο»

Βασίλης Κωνσταντίνου για τη βοήθεια στη Χριστίνα Σούζη: «Έκανα το αυτονόητο»

Όσα έγινα στο τροχαίο της μετεωρολόγου και η βοήθεια που της έδωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής

Δίπλα στο αυτοκίνητό του, ντελαπάρισε το αμάξι της Χριστίνας Σούζη, στον Παράδεισο Αμαρουσίου, το απόγευμα της Τετάρτης και ευτυχώς για εκείνη, ο Βασίλης Κωνσταντίνου, διατήρησε την ψυχραιμία του και τη βοήθησε να απεγκλωβιστεί.

«Είδα το ατύχημα από την αρχή. Ξαφνικά όπως κατέβαινα την Κηφισίας, ακούω έναν θόρυβο σπασμένων τζαμιών, να πέφτουν παράθυρα μεταλλικά και μετά άκουγα κι ένα βουητό, που ήταν το αυτοκίνητο της Χριστίνας Σούζη, το οποίο ήταν με τον ουρανό στην άσφαλτο και τις ρόδες να βλέπουν πάνω. Κανένας δεν ξέρει πώς έγινε, είναι ένα δύσκολο πράγμα να γίνει τόσο εύκολα. Δεν ενεπλάκη κανένα αυτοκίνητο, αντίθετα, με το σύρσιμο που έκανε το αυτοκίνητο της κ. Σούζη, έπεσε πάνω σε ένα άλλο αμάξι και σταμάτησε ακριβώς δίπλα σε εμένα», δήλωσε αρχικά στο Happy Day ο κ. Κωνσταντίνου.

Χριστίνα Σούζη: Το πρώτη της μήνυμα από το νοσοκομείο – «Φθηνά τη γλίτωσα»

«Ήταν τυχερή-άτυχη. Ήταν τυχερή γιατί δεν είχε ανοίξει το φανάρι, τα αυτοκίνητα μόλις ξεκίναγαν και δεν είχαν αναπτύξει ακόμα ταχύτητα κι έτσι δεν χτύπησε», πρόσθεσε.

«Δεν φώναξε ούτε βοήθεια, ούτε τίποτα.  Εγώ κατέβηκα κατευθείαν και πήγα και κοίταξα να δω ποιος είναι μέσα από το σπασμένο τζάμι. Είδα μια κυρία με μακριά μαλλιά και λέω γυναίκα θα είναι. Είχε τις αισθήσεις της, απλώς έτρεχε πολύ αίμα από τη μύτη της, ένα σκίσιμο που είχε στο φρύδι. Ήταν λίγο σοκαρισμένη και προσπάθησα να την ηρεμήσω και να μη κουνιέται. Ευτυχώς δεν ήταν άλλοι μέσα. Είδα την πόρτα να έχει χαραμάδα, προσπάθησα να την ανοίξω, δυσκολεύτηκα, ήρθε ένας άλλος κύριος και βοήθησε, της είπα ότι αν πονάει κάπου, μου είπε στη μέση της… Η Σούζη είχε επαφή με το περιβάλλον, τη βγάλαμε από την πόρτα, την κάτσαμε στο πεζοδρόμιο,η μύτη της και το πρόσωπό της έτρεχαν αίμα», δήλωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

«Με ρώταγε συνέχεια πώς έγινε αυτό το συμβάν. Έκανα το αυτονόητο, δεν έκανα τίποτα σπουδαίο», κατέληξε.