Βασίλης Σπανούλης: «Η Ολυμπία είναι ήρωας – Δεν υπάρχει περίπτωση για 7ο παιδί»
Πρωινές εκπομπές

Βασίλης Σπανούλης: «Η Ολυμπία είναι ήρωας – Δεν υπάρχει περίπτωση για 7ο παιδί»

Βασίλης Σπανούλης: «Η Ολυμπία είναι ήρωας – Δεν υπάρχει περίπτωση για 7ο παιδί»

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και προπονητής ξεκαθάρισε ότι η οικογένειά του δεν θα μεγαλώσει άλλο

Την αποθέωση γνώρισε ο Βασίλης Σπανούλης από τους φίλους του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του, ώστε να αποσυρθεί η φανέλα με το νούμερο 7.

Η Όλγα Λαφαζάνη και η κάμερα του Happy Day βρέθηκαν στο κλειστό και μίλησαν με τον legend, ο οποίος εκδήλωσε τα συναισθήματά του και μεταξύ άλλων μίλησε και για τη σύζυγό του, Ολυμπία Χοψονίδου.

«Μόνο ευλογία, συγκίνηση και περηφάνια νιώθω για όλα αυτά που έχω ζήσει τόσα χρόνια στον Ολυμπιακό. Το νούμερο 7 για εμένα ήταν αυτό που συνέδεσε τις περισσότερες επιτυχίες μου με τον Ολυμπιακό και στην Εθνική. Έχω γεννηθεί στις 7 Αυγούστου. Ευχαριστώ τον Θεό που με έκανε να περάσω μία τέτοια διαδρομή» ανέφερε ο Βασίλης Σπανούλης.

«Είχα ως πρότυπο τον πατέρα μου, που τον έχασα σε μικρή ηλικία αλλά πιστεύω ότι όλα γίνονται για κάποιον λόγο. Είχα τη δύναμη να το ξεπεράσω με τη βοήθεια της μητέρας του και του αδελφού μου. Ελπίζω από εκεί ψηλά να είναι πολύ υπερήφανος» πρόσθεσε.

Αναφορικά με την Ολυμπία Χοψονίδου, δήλωσε: «Η Ολυμπία έχει έρθει σχεδόν σε όλους μου τους αγώνες. Είναι η γυναίκα της ζωής μου, ο άνθρωπός μου. Μου χάρισε έξι υπέροχα παιδιά. Ό,τι κι αν πω για την Ολυμπία είναι λίγο. Είναι ένας ήρωας, ένας εκπληκτικός άνθρωπος και μία εκπληκτική μητέρα».

Για το ενδεχόμενο ενός έβδομου παιδιού, απάντησε: «Δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε την οικογένεια να μεγαλώνει».

Διαβάστε ακόμα

Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Αυτή είναι η αναγγελία του γάμου τους