Βασίλης Χαλακατεβάκης: Άναυδοι Μελιτά – Σεργουλόπουλος με την αποκάλυψη για το επίθετό του
Πρωινές εκπομπές

Βασίλης Χαλακατεβάκης: Άναυδοι Μελιτά – Σεργουλόπουλος με την αποκάλυψη για το επίθετό του

Βασίλης Χαλακατεβάκης: Άναυδοι Μελιτά – Σεργουλόπουλος με την αποκάλυψη για το επίθετό του

Όσα είπε για τους Απαράδεκτους στην εκπομπή, Πρωίαν σε είδον

Καλεσμένος στην εκπομπή, Πρωίαν σε είδον, βρέθηκε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην επιτυχημένη σειρά, Οι Απαράδεκτοι.

Η σειρά προβάλλεται ξανά σε επανάληψη, με το πρωτοχρονιάτικο επεισόδιο να προβάλλεται στην αλλαγή του χρόνου ενθουσιάζοντας για άλλη μια φορά τους τηλεθεατές.

Μπορεί να έχουν περάσει πάνω από τρεις δεκαετίες, ωστόσο, η σειρά είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό τόσο σε όσους την έβλεπαν σε πρώτη προβολή αλλά και όσους την έμαθαν στη συνέχεια.

Πώς είδε τον εαυτό του μετά από τόσα χρόνια ο ηθοποιός;

«Έχω γίνει γραφικός με αυτή τη σειρά. 30 χρόνια μετά το να μιλάς για αυτό το πράγμα, ντάξει…Τώρα ξανά είναι σε ροή επανάληψης. Επειδή έτυχε να δω λίγο για το Πρωτοχρονιάτικο που είχε γίνει χαμός τότε, έμεινα άναυδος.

Βλέπω τον εαυτό μου μετά από 30 χρόνια και ξαφνιάζομαι, κάνω την αυτοκριτική μου. Γελούσα με εμένα, ακόμη και με τα λάθη μου. Είχε γίνει χαμός με την ακροαματικότητα, είχαν αδειάσει οι δρόμοι.

Ήταν η Ελευθερία Αρβανιτάκη τότε και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Και ήταν αμήχανες οι στιγμές που συμμετείχαν.

Ήταν σε μια ιστορία και το να ενταχθούν ήταν λίγο αμήχανο. Ήταν ένα δίωρο το επεισόδιο! Τα γυρίσματα πήραν περίπου μια εβδομάδα, δεν ήταν πολύς χρόνος. Είχε και πολλά γκεστ».

Μεταξύ άλλων, προχώρησε και σε μια αποκάλυψη για το επίθετό του, κάτι που χρησιμοποιήθηκε και στη σειρά του Mega.

«Το Χαλακατεβάκης σημαίνει ανακατωσούρας. Το ρώτησα και μου το είπαν. Η ρίζα είναι αυτή και έτυχε αυτό να χρησιμοποιηθεί και στους Απαράδεκτους».

Διαβάστε επίσης

Βασίλης Χαλακατεβάκης: Μπαμπάς και κόρη απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές