Βάσω Λασκαράκη: Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα της εκπομπή στον ΣΚΑΪ – Ο τίτλος και οι συνεργάτες
Πρωινές εκπομπές

Βάσω Λασκαράκη: Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα της εκπομπή στον ΣΚΑΪ – Ο τίτλος και οι συνεργάτες

Βάσω Λασκαράκη: Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα της εκπομπή στον ΣΚΑΪ – Ο τίτλος και οι συνεργάτες

Η νέα εκπομπή του καναλιού όπως φαίνεται θα πάρει τη θέση του Dot, το οποίο όπως όλα δείχνουν δεν θα βγει φέτος στον «αέρα»

Dot out, Βάσω Λασκαράκη in για τον ΣΚΑΪ, ο οποίος φαίνεται ότι έχει αποφασίσει εδώ και καιρό να μη βγάλει στον «αέρα» την πρώτη εκπομπή και να δώσει την ευκαιρία σε κάτι νέο για το Σαββατοκύριακο.

«Η απόφαση για το Dot έχει παρθεί από τον Αύγουστο, πριν ξεκινήσει η τηλεοπτική σεζόν. Το Dot δεν θα το δούμε τουλάχιστον για φέτος στις τηλεοπτικές μας οθόνες. Δεν θα το δούμε», είπε ο Νίκος Γεωργιάδης σύμφωνα με το ρεπορτάζ του στο «Πρωινό Σουσού».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Σαράντος τόνισε: «Συμφωνώ με τον Νίκο Γεωργιάδη ότι ουσιαστικά αποφασίστηκε από τον Αύγουστο ότι δεν θα συνεχιστεί το Dot, τουλάχιστον με αυτόν τον τίτλο ως εκπομπή. Θα γίνει μία αλλαγή, στην πορεία προέκυψαν αρκετά ονόματα που ακούστηκαν, έχουν καταλήξει σε μία παρουσιάστρια και τώρα μένουν οι συνεργάτες και οι τίτλοι της εκπομπής».

«Αυτό που σίγουρα γνωρίζουμε από τη δική μας πλευρά είναι ότι άλλαξε το πλάνο. Ξεχάστε το Dot. Με βάση τον μέχρι τώρα προγραμματισμό του καναλιού, δεν υπάρχει στα πλάνα του σταθμού να συμμετέχει σε κάποια άλλη εκπομπή ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, τουλάχιστον μέχρι στιγμής», συνέχισε να λέει.

Η Βάσω Λασκαράκη και οι λεπτομέρειες

Από τη στιγμή που το Dot δεν θα βγει στον «αέρα», ο ΣΚΑΪ θέλει ένα πρότζεκτ για τα Σαββατοκύριακα και φαίνεται ότι θα το εμπιστευτεί στο πρόσωπο της Βάσως Λασκαράκη.

«Ο αρχικός τίτλος που είχαμε δει και είχαμε διαβάσει ήταν το “Πάντα Κυριακή” . Αυτός ο τίτλος είναι αυτός που λάτρεψαν όλοι και αυτός που ήθελαν. Το θέμα είναι ότι, η εκπομπή θα προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 3 το μεσημέρι, θα έχει διάρκεια 90 λεπτά, οπότε τώρα σκεφτείται να αποφασιστεί κάποια στιγμή να πάει Σάββατο ή και τις δύο μέρες. Το σκέφτηκαν και μέχρι τώρα, ο επικρατέστερος τίτλος είναι το Break», αποκάλυψε ο Δημήτρης Σαράντος.

«Το περιεχόμενο θα είναι πιο πολύ lifestyle. Η Βάσω Λασκαράκη είναι ενθουσιασμένη, θα κάνει κι εκείνη κάποιες συνεντεύξεις σε θέματα που την αγγίζουν. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθεί το σκηνικό οπότε και πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Οι πληροφορίες μιλούν για τα τέλη του Οκτώβρη και συγκεκριμένα 22 του μήνα. Στην κουζίνα για να μαγειρέψουν θα είναι η Μάγκυ Ταμπακάκη και η Νεκταρία Κοκκινάκη. Δύο ακόμα συνεργάτες που θα μπαίνουν στο πλατό για να παρουσιάζουν τα θέματά τους θα είναι   η Γεωργία Ευσταθίου και ο Γιάννης Τσιούλης».

Διαβάστε ακόμα

Dot: Τι συμβαίνει με την εκπομπή; Γιατί «πάγωσαν» οι συζητήσεις;