Victor Vernicos: «Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τη θεία μου, Μαρίνα Βερνίκου, για τη Eurovision»
Πρωινές εκπομπές

Victor Vernicos: «Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τη θεία μου, Μαρίνα Βερνίκου, για τη Eurovision»

Victor Vernicos: «Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τη θεία μου, Μαρίνα Βερνίκου, για τη Eurovision»

Όσα είπε για τα αρνητικά μηνύματα που δέχεται στα social media

Ο Victor Vernicos θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision του 2023 με το τραγούδι, «What they say».

Ο 16χρονος ο οποίος ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το τραγούδι από πολύ νωρίς, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων μίλησε για το πως έγραψε το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει την χώρα μας.

«Άρχισα από πολύ μικρός να τραγουδάω, είχα πολλές επιρροές από την οικογένεια μου. Και ο παππούς μου και ο πατέρας μου και η μητέρα μου ασχολούνται με το τραγούδι. Άρχισα να γράφω τραγούδια από τα 11 μου και από όλες αυτές τις επιρροές, ξεκίνησα να ψάχνομαι και μόνος μου και έτσι έγινε. Το What they say το έγραψα έξι μήνες μετά από μια εμπειρία που είχα, η οποία ήταν πολύ αγχωτική. Ήταν η πρώτη φορά που είχα νιώσει κάτι τόσο έντονο, είχε να κάνει με τη μουσική και την καριέρα μου. Χάρηκα πάρα πολύ που θα εκπροσωπήσω την Ελλάδα, τρελάθηκα, μίλησα σε όλα τα άτομα που ξέρω, ήταν κάτι πολύ ευχάριστο για εμένα. Είναι πάρα πολύ τιμητικό και ελπίζω να εμπνεύσω και άλλα παιδιά να κυνηγήσουν αυτό που θέλουν και αγαπάνε», ανέφερε αρχικά.

Για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media, είπε: «Μου στέλνουν αρκετά μηνύματα στα social media, μου στέλνουν τις γνώμες τους για αυτά που γίνονται, μου δίνουν συμβουλές, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που παίρνω τόσο θετικά μηνύματα. Υπάρχουν και αρνητικά, αλλά είναι ελάχιστα».

Για τη σχέση του με τη θεία του Μαρίνα Βερνίκου, ανέφερε: «Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τη θεία μου για την Eurovision. Ευχαρίστως, θα συνεργαζόμουν μαζί της».