Βίκυ Καγιά: «Με πήρε δημοσιογράφος και μου λέει “παίρνετε διαζύγιο”»
Πρωινές εκπομπές

Βίκυ Καγιά: «Με πήρε δημοσιογράφος και μου λέει “παίρνετε διαζύγιο”»

Βίκυ Καγιά: «Με πήρε δημοσιογράφος και μου λέει “παίρνετε διαζύγιο”»

Όσα είπε στο Happy Day

Για την απόφασή της να απέχει από την τηλεόραση, το μέλλον της σε αυτή, τον σύζυγό της και τα παιδιά της, αλλά και τις αισθητικές επεμβάσεις, μίλησε μεταξύ άλλων η Βίκυ Καγιά στο Happy Day.

Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια, αναφέρθηκε και στο μόντελινγκ , ενώ απάντησε και για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Αθηνά Οικονομάκου, στο κάλεσμα που είχαν στο Ντουμπάι.

«Ήταν μια τρέλα»

«Είμαι πολύ ήρεμη και χαλαρή. Μου πήρε ένα εξάμηνο, οκτάμηνο, να ηρεμήσω από την ένταση όλου αυτού του χαμού. Και ψυχολογικά και η σωματική κούραση δεν μου επέτρεπαν να συνεχίσω με αυτούς τους ρυθμούς. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάθομαι στο σπίτι μου και δεν κάνω τίποτα, απλά προσαρμόζω το πρόγραμμά μου αλλιώς», δήλωσε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

«Ήταν μια τρέλα αυτό που ζούσα και εκτός από το ψυχολογικό και το σωματικό, ήταν και μια τοξικότητα γύρω μου και όταν αυτά τα ζυγίζεις να δεις τι έχει σημασία, είναι οι δικοί μας άνθρωποι και η ψυχική μας υγεία. Το βόλεμα δεν είναι του χαρακτήρα μου, μου αρέσει να γυρνάω σελίδες και να κλείνω κύκλους που με έχουν κουράσει».

«Ο άντρας μου πολλές φορές μου είπε να σταματήσω την τηλεόραση, ποτέ δεν με πίεσε όμως. Με τον Ηλία μας ενώνει ότι είμαστε αυτόνομοι. Προς το τέλος που είχα πια εξαντληθεί, μου είπε ότι καλά θα κάνω που θα σταματήσω. Είχα γίνει γκρι, δεν είχα χρώμα», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

«Δεν ξέρω αν θα έκανα καθημερινή εκπομπή. Δεν ξερω αν υπάρχει άνθωπος που μπορεί να τα κάνει όλα. Σίγουρα δεν είμαι εγώ. Έχω εμπιστοσύνη στο σύμπαν και στη σκληρή δουλειά», τόνισε.

«Με πήραν και μου είπαν…»

Η Βίκυ Καγιά δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από δημοσιογράφο στο οποίο τη ρώτησε αν χωρίζει.

«Με πήραν και μου είπαν ότι ήμουν σε ένα κουίζ. Δεν το είχα είχα δει εγώ και μου λέει η δημοσιογράφος, “η προσωπική σας ζωή απασχολεί τα μίντια.Υπάρχει ένα δημοσίευμα για εσάς ότι παίρνετε διαζύγιο”. Λέω δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Έμεινα παγωτό», ξεκαθάρισε η Βίκυ Καγιά.

«Ο Ηλίας Κρασσάς είναι ο καλύτερός μου φίλος. Ανυπομονώ για τις στιγμές που θα πάμε να φάμε και να τα πούμε. Δεν βρισκόμαστε συνέχεια και αναλύουμε τη Βίβλο. Η μητρότητα είναι ευλογία. Στερήθηκα αρκετά τα παιδιά μου με όλα αυτά που έκανα, ευτυχώς ήταν μωρά. Κάθε πρωί που ξυπνάω είναι το καλύτερό μου. Είμαι χαζομαμά. Όταν όμως δεν έχουν γίνει τα μαθήματα μας ακούει όλη η Γλυφάδα».

Όσον αφορά στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τις αναρτήσεις της Αθηνάς Οικονομάκου από το Ντουμπάι, απάντησε: «Δεν ξέρω τι έχει γίνει, αλλά το βρίσκω υπερβολικό. Ήμασταν καλέσμένες».

«Δεν είναι της αισθητικής μου…»

Αναφορικά με τις αισθητικές επεμβάσεις, απάντησε: «Οι ρυτίδες μου, μου αρέσουν, είναι ο τρόπος που εκφράζομαι. Δεν μου άρεσε το μπότοξ που έκανα. Ο γιατρός μου, το λέει ακόμα, ήρθεα μια τρελή και μου είπε θέλω τις ρυτίδες μου πίσω. Ο καθένας όπως βολεύεται. Με τα πειράγματα έχω θέμα, γιατί αν ξεκινάς από μικρή, αλλάζει το πρόσωπό σου. Δεν είναι της αισθητικής μου, αλλά δεν το κατακρίνω.

Μου είχαν πει πολλές φορές να μεγαλώσω το στήθος μου, αλλά τους είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση. Απομυθοποίησα αυτό το πράγμα της απόλυτης ομορφιάς, επειδή ξεκίνησα από μικρή».

Διαβάστε ακόμα

Βίκυ Καγιά: Στενό μαρκάρισμα από τους τηλεοπτικούς σταθμούς για να την «αποκτήσουν»