Βίκυ Καγιά: «Μίλησα με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου για όσα έγιναν και η απάντηση ήταν “μας είπαν από μέσα ότι εσύ ζήτησες να φύγουμε”»
Πρωινές εκπομπές

Βίκυ Καγιά: «Μίλησα με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου για όσα έγιναν και η απάντηση ήταν “μας είπαν από μέσα ότι εσύ ζήτησες να φύγουμε”»

Βίκυ Καγιά: «Μίλησα με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου για όσα έγιναν και η απάντηση ήταν “μας είπαν από μέσα ότι εσύ ζήτησες να φύγουμε”»

Όσα είπε στην Κατερίνα Καινμούργιου για τις βολές που δέχεται, το GNTM, το παρασκήνιο με Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Έλενα Χριστοπούλου αλλά και την οικογένειά της

Η Κατερίνα Καινούργιου συνάντησε τη Βίκυ Καγιά και μαζί συζήτησαν τα πάντα: για τις βολές που δέχεται, το GNTM, τις σχέσεις της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Έλενα Χριστοπούλου.

«Ο χαρακτήρας μου είναι ακέραιος, είμαι πολύ σταθερή, αυτό δημιουργεί πρόβλημα» τόνισε αρχικά για τα «βέλη» που έχει κατά καιρούς εισπράξει.

«Δεν ξέρω αν θα συνεχιστεί το GNTM. Θέλω να ξεκουραστώ το καλοκαίρι και να απολαύσω τον άνδρα και τα παιδιά μου».

«Στο GNTM είμαι πάντα η ίδια αλλά πολλές φορές οι ανάγκες της εκπομπής αλλάζουν. Είμαι αυστηρή με τα νέα παιδιά, έχω δουλέψει πολύ σκληρά για να φτάσω σήμερα εδώ».

«Επέμενα πολύ για να έρθει η Σοφία Χατζηπαντελή. Δεν ξέρω γιατί με έκανε unfollow. Ήμασταν μαζί με τον Τάσο και τον Γιώργο και μου ήρθε ένας συνεργάτης και μου λέει “δες αυτό το στόρι ότι με έκανε unfollow”. Η booker της με πήρε και μου ζήτησε “συγγνώμη”».

Πιάνοντας το κεφάλαιο «Ηλιάνα Παπαγεωργίου» τους ισχυρισμούς της για bullying στο GNTM αλλά το αρνητικό «κλίμα» που είχε δημιουργηθεί ανάμεσά τους είπε:

«Γιατί όταν μίλησε για bullying να εννοούσε τη Βίκυ Καγιά; Είναι μια ευαίσθητη λέξη καλό είναι να μην την αγγίζουμε εύκολα.  Εγώ δεν το πήρα ότι το πήρε για μένα. Ποτέ δεν κατάλαβα ότι η Ηλιάνα δέχτηκε bullying στο GNTM».

«Από την πλευρά μου δεν έχει γίνει τίποτα με την Ηλιάνα. Στη ζωή κάποιοι μας αγαπάνε, κάποιοι δεν μας αγαπάνε. Δεν μπορούμε να περνάμε το υπόλοιπο της ζωής μας να προσπαθούμε να πείσουμε».

«Με την Ηλιάνα έχω μιλήσει, την πήρα εγώ βέβαια, της είπα “δεν καταλαβαίνω όλα αυτά που γίνονται” και η απάντηση που πήρα ήταν ότι “μας είπαν από μέσα εσύ ζήτησες να φύγουμε”. Υπάρχουν πάρα πολλές αυλές είναι η αλήθεια. Η αρχή μου είναι ότι όποιος έρχεται και μου κουτσομπολεύει κόσμο, τον απομακρύνω. Δεν μου αρέσουν τα κουτσομπολιά».

Με ένα πελώριο χαμόγελο αναφέρθηκε στον σύζυγό της και το γεγονός ότι ποτέ δεν ξεχώρισε τα παιδιά από τον πρώτο του γάμο.

«Δεν έχω ξεχωρίσει ποτέ τα παιδιά τα δικά μου και αυτά του συζύγου μου και όποιος κάνει το αντίθετο είναι κρίμα. Όταν αγαπάς έναν άνθρωπο τον αγαπάς για όλα του δεν τον αγαπάς για τα μισά του. Ο Ηλίας είναι ένας εξαιρετικός πατέρας  και είναι ένα από τα πράγματα που με κέρδισε πάνω του».