Βίκυ Κάβουρα: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της
Πρωινές εκπομπές

Βίκυ Κάβουρα: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της

Βίκυ Κάβουρα: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της

Όλες οι λεπτομέρειες για την εγκυμοσύνη της ηθοποιού

Την πιο χαρούμενη περίοδο της ζωής της, μέχρι να έρθει η επόμενη, ζει η Βίκυ Κάβουρα, η οποία είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί!

Η ηθοποιός σε λίγους μήνες θα γίνει μητέρα, φέρνοντας στη ζωή τον καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της και ποδοσφαιριστή, Γιώργο Τζαβέλλα.

Την ευχάριστη είδηση μετέφερε το πρωί της Τρίτης 16/1 η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον «αέρα» του Happy Day.

«Το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί, εκείνος έχει ήδη ένα παιδάκι από τον προηγούμενό του γάμο και όπως λένε οι φήμες είναι πολύ καλός μπαμπάς. Είναι ένα ζευγάρι που είναι τον τελευταίο 1,5 χρόνο μαζί και για εκείνη είναι το πρώτο παιδάκι», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για τη χθεσινοβραδινή της συνάντηση με την ηθοποιό.

«Εγώ που την είδα από κοντά φαινόταν λίγο, το κορίτσι μας είναι πέντε μηνών, είναι πάρα πολύ χαρούμενη, έχει κάνει τον κύκλο εξετάσεων που κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις και γι’αυτό μπορούμε να το πούμε. ξέρει και το φύλο, αλλά δεν το λέει προς το παρόν.

Στην πρώτη φάση της εγκυμοσύνης τότε με το θέατρο δεν ήταν εύκολα γιατί έπρεπε να ανταποκριθεί στο ρόλο και είχε κάποιες δυσκολίες. και αγχώθηκε, αλλά έχει βρει πια τους ρυθμούς της», αποκάλυψε η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha.

Διαβάστε ακόμα

Βίκυ Κάβουρα: «Αν μου πουν για παρουσίαση σε κάποια φάση που πεινάω δεν είναι εύκολο να πω “όχι”»