Βίκυ Κουλιανού: «Ήταν το τυχαίο μου και το μοιραίο μου να συνεργαστώ με τον Νίκο Κοκλώνη»
Πρωινές εκπομπές

Βίκυ Κουλιανού: «Ήταν το τυχαίο μου και το μοιραίο μου να συνεργαστώ με τον Νίκο Κοκλώνη»

Βίκυ Κουλιανού: «Ήταν το τυχαίο μου και το μοιραίο μου να συνεργαστώ με τον Νίκο Κοκλώνη»

Όσα αποκάλυψε στην Ελένη Τσολάκη για τα δοκιμαστικά που έχει κάνει και την χαρά της για τη συνεργασία της με τον Νίκο Κοκλώνη

Καλεσμένη στην εκπομπή, Πρωινό Σουσού, βρέθηκε η Βίκυ Κουλιανού και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα δοκιμαστικά που έχει κάνει σε τηλεοπτικά πρότζεκτ.

Το επιτυχημένο μοντέλο θεώρησε πώς ήταν καρμικό να μη συμμετάσχει στο GNTM και να συνεργαστεί με τον Νίκο Κοκλώνη στο J2US.

Όπως εξομολογήθηκε, κάτι που δεν ήταν στο στοιχείο της τής ανέβασε την αδρεναλίνη στα ύψη και ήταν κάτι που το απόλαυσε και με το παραπάνω.

«Θεωρώ δεν έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή. Όταν έγινε αυτό με το GNTM ήταν το τυχαίο μου και το μοιραίο μου να συνεργαστώ με τον Νίκο Κοκλώνη. Ενώ έγιναν άπειρες συζητήσεις να είμαι στο GNTM και ήταν οριακά να γίνει, έγινε μια τεράστια ανατροπή. Δεν ήταν από την πλευρά μου η ανατροπή. Είχε γίνει το δοκιμαστικό και είχε πάει εξαιρετικά. Όπως εξαιρετικά είχε πάει και για το My Style Rocks και το Shopping Star. Όταν έκανα το δοκιμαστικό, αφού πέρασε όλο αυτό με τον χαμό και πέρασα τέλεια. Αλλά στο J2US πέρασα τέλεια και ας μην ήταν στο στοιχείο μου.

Είμαι ένας άνθρωπος τέρμα ανατρεπτικός. Δεν έχω τραγουδήσει ποτέ live όπως έγινε στο J2US. Αυτή η αδρεναλίνη ήταν μαγικό!

Τελειώνει η σεζόν και γίνεται η ανασύνθεση για τη νέα σεζόν του GNTM. Το δοκιμαστικό το έκανα με την Βίκυ Καγιά, τον Γιώργο Καράβα και τη Σοφία Χατζηπαντελή.

Επειδή είμαι ένας άνθρωπος που ο επαγγελματισμός δεν θα φύγει ποτέ από το DNA μου, αν μου πει να κάνω δοκιμαστικό θα σεβαστώ ότι θέλει να δοκιμάσει πράγματα που ξέρω, θα καλύψω κενά. Αν μου πουν να κάνω δοκιμαστικό δεν θα πω όχι γιατί είμαι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων που θέλω να κάνω τη δουλειά όπως πρέπει και υποθέτω στο μυαλό μου….

Στο J2US δεν έκανα δοκιμαστικό ενώ στο GNTM έκανα για δύο γκεστ!».

Διαβάστε επίσης

Βασίλης Μπισμπίκης: «Υποκλίθηκε» στη Δέσποινα Βανδή – «Σ’ αγαπάω και δεν πάω καλά»