Βίκυ Βολιώτη: «Είχα πει ότι “χωρίς την Άννα δεν γυρίζω από την Αιθιοπία”»
Πρωινές εκπομπές

Βίκυ Βολιώτη: «Είχα πει ότι “χωρίς την Άννα δεν γυρίζω από την Αιθιοπία”»

Βίκυ Βολιώτη: «Είχα πει ότι “χωρίς την Άννα δεν γυρίζω από την Αιθιοπία”»

Ο γάμος και η υιοθεσία της κόρης της

Η Βίκυ Βολιώτη μίλησε στο Happy Day για την απώλεια του πατέρας της που την ωρίμασε, τις σπουδές στη θεατρολογία και την υιοθεσία της κόρης της, Άννας.

«Ήμουν ένα παιδί πολύ ζωηρό, δεν φοβόμουν. Άλλαξα αρκετά με την αρρώστια και τον θάνατο του πατέρα μου. Πιο σημαδιακά ήταν τα χρόνια της αρρώστιας του πατέρα μου, τα δύο χρόνια που προηγήθηκαν, που αυτά κάπως με άλλαξαν, με έκαναν πιο εσωστρεφή, έχασα τη δυναμικότητά μου. Σίγουρα ενηλικιώθηκα πρόωρα. Με έφερε αντιμέτωπη με πράγματα που ένα παιδί δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί. Ο πυρήνας μετά ήταν η μητέρα μου κι εγώ και μπερδεύονταν οι ρόλοι», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.

«Δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου εκτός θεάτρου. Τώρα που γνώρισα τη χαρά του πανεπιστημίου, είμαι τριτοετής. Του χρόνου τελειώνω. Δεν πάω σε φοιτητικές εκδηλώσεις και πάρτι, όμως πηγαίνω στις παραδώσεις, τσαντίζομαι όταν δεν παίρνω καλούς βαθμούς», εξήγησε η Βίκυ Βολιώτη.

«Ο γάμος προέκυψε επειδή θέλαμε να υιοθετήσουμε την Άννα και τότε ήταν απαραίτητη προϋπόθεση. Δεν επιτρέπονταν ακόμα οι μονογονεΐκές οικογένειες. Ο Σίμος έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο, γιατί ήθελε παιδί και το συζητούσαμε. Με έκανε να αισθανθώ ότι μαζί του θα είναι κάτι που θα είναι εύκολο. Η διαδικασία ήταν μια πολύ μεγάλη και γεμάτη περίοδος, γεμάτη έντονα συναισθήματα, τη θυμάμαι με πολύ αγάπη και επειδή είχε την ευτυχή κατάληξη. Όταν την πήρα αγκαλιά, για εμένα ήταν αδιαπραγμάτευτο, για εμένα ήταν η κόρη μου, ήταν το παιδί μου και δεν υπήρχε περίπτωση αυτό να αλλάξει. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην πάει καλά. Ήμουν αποφασισμένη, θα έμενα εκεί. Όταν πήγα στην Αιθιοπία για τις τελικές διαδικασίες ήμουν έτοιμη και το είχα πει στους δικούς μου ανθρώπους ότι χωρίς την Άννα δεν γυρίζω», αποκάλυψε.

Διαβάστε ακόμα

Βίκυ Βολιώτη: «Με την κόρη μου μεγαλώνουμε μαζί»