Βίκυ Βολιώτη: «Έχουμε ρίξει ομηρικούς καυγάδες»
Πρωινές εκπομπές

Βίκυ Βολιώτη: «Έχουμε ρίξει ομηρικούς καυγάδες»

Βίκυ Βολιώτη: «Έχουμε ρίξει ομηρικούς καυγάδες»

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον και αποκάλυψε από πού προέρχεται το επίθετό της

Καλεσμένη στην εκπομπή, Πρωίαν σε είδον, βρέθηκε η Βίκυ Βολιώτη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε την ιστορία του επιθέτου τους αλλά και τον μοναδικό λόγο που έχει τσακωθεί με τους φίλους της.

Η ηθοποιός κατάγεται από το Πήλιο και τοποθετήθηκε και για τις καταστροφές που βιώνουν οι κάτοικοι της περιοχής λόγω της κακοκαιρίας Daniel.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος θέλησε να μάθει λεπτομέρειες για το επίθετό της και εάν αυτό είναι ψευδώνυμο, με την ίδια να δίνει την απάντηση.

«Η μακρινή μου καταγωγή είναι από το Πήλιο. Η ιστορία λέει ότι ο προ προ προ παππούς, ο οποίος ήταν από τους Αφέτες που είναι κοντά στον Βόλο, σκότωσε κάποιους Τούρκους.

Και επειδή τον κυνηγούσαν πέρασε απέναντι στην Εύβοια όπου έμεινε, κι εκεί τον φωνάζαν ο Βολιώτης.

Στην Εύβοια γεννήθηκε και ο πατέρας μου», αποκάλυψε.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Βίκυ Βολιώτη αποκάλυψε πώς τα «κακά» πάντα τα ξεχνάει οπότε οι τσακωμοί της με τους φίλους της δεν υπάρχουν.

Εκτός από μία φορά που όπως αποκάλυψε η έντονη διαφωνία τους ήταν για το εάν οι Ασιάτες μας βλέπουν ίδιους όπως εμείς αυτούς.

«Δεν τσακώνομαι. Παλιά είχαμε μια σοβαρή διαφωνία με τους φίλους μου. Για το εάν οι Κινέζοι μας βλέπουν το ίδιο όπως βλέπουμε εμείς του Ασιάτες.

Εγώ υποστήριζα ότι μας βλέπουν τους ίδιους γιατί έχουν μάθει σε άλλα χαρακτηριστικά. Έχουμε κάνει ομηρικούς καυγάδες για αυτό.

Αλλά είναι καυγάδες που δεν μένουν προφανώς».