Woody Allen: «Η νέα μου ταινία είναι ένα στατιστικό επίτευγμα»
Πρωινές εκπομπές

Woody Allen: «Η νέα μου ταινία είναι ένα στατιστικό επίτευγμα»

Woody Allen: «Η νέα μου ταινία είναι ένα στατιστικό επίτευγμα»

Όσα είπε για την 50η ταινία του

Για τη νέα του ταινία, «Γυρίσματα της Τύχης» μίλησε ο Woody Allen στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και μιλά για τα συναισθήματά του.

Όπως ανέφερε, είναι η 50η ταινία που κάνει και μάλιστα είναι η πρώτη φορά που γίνεται στα γαλλικά, μια γλώσσα που ο ίδιος δεν γνωρίζει.

«Είναι πολύ σημαντική ταινία για εμένα γιατί είναι η 50η που έχω γυρίσει. Και ξέρετε δεν είναι απλώς η 50η που εμφανίστηκα ή γύρισα.

Έγραψα και σκηνοθέτησα όλες αυτές τις ταινίες. Για εμένα προσωπικά είναι ένα στατιστικό επίτευγμα. Δεν είναι υποχρεωτικά μεγάλο επίτευγμα, αλλά στατιστικό επίτευγμα.

Είναι 50 ταινίες, είναι πολλές αν είσαι κάποιος που εντυπωσιάζεσαι από αριθμούς.

Ήταν ουσιαστική για μένα και ήθελα να την κάνω σε διαφορετική γλώσσα για να γιορτάσω, για γούστο.

Αυτά είναι προσωπικά συναισθήματα, δεν σημαίνουν τίποτα για το κοινό.

Για μένα το ότι ήταν η 50η ταινία και την έκανα σε διαφορετική γλώσσα είναι σημαντικό προσωπικά, Με κάνει να νιώθω καλά».

«Δεν ήταν δύσκολα. Ήταν σαν να την έκανα στα αγγλικά. Οι ηθοποιοί έρχονται το πρωί και οι περισσότεροι μιλούν λίγα αγγλικά. Διαβάζουν το σενάριο και ξέρουν τι να κάνουν.

Δεν χρειάζεται να τους μιλάω πολύ, μία στο τόσο. Ως επί το πλείστον ξέρουν τι να κάνουν. Είναι καλοί ηθοποιοί και το κάνουν. Ενίοτε πρέπει να πω “Φέρσου λίγο πιο θυμωμένα” ή λίγο πιο ευγενικά».

Διαβάστε επίσης

«Καλύτερα δε γίνεται»: «Ποδαρικό» με Woody Allen η πρεμιέρα της εκπομπής