Χαλκίδα: Ένταση για τη δολοφονία του 43χρονου – «Ντροπή σας κύριε Μπαλάσκα, δεν είναι αστείο»
Πρωινές εκπομπές

Χαλκίδα: Ένταση για τη δολοφονία του 43χρονου – «Ντροπή σας κύριε Μπαλάσκα, δεν είναι αστείο»

Χαλκίδα: Ένταση για τη δολοφονία του 43χρονου – «Ντροπή σας κύριε Μπαλάσκα, δεν είναι αστείο»

Όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή, Χαμογέλα και πάλι

Με το αποτρόπαιο έγκλημα στη Χαλκίδα ασχολήθηκε η εκπομπή, Χαμογέλα και πάλι, με τον Σταύρο Μπαλάσκα να βρίσκεται καλεσμένος στο πλατό.

Σε ζωντανή σύνδεση μίλησε και ο δικηγόρος του θύματος, Αθανάσιος Τάρτης, αναφερόμενος στο ότι έχει συμβεί.

Ωστόσο, μετά από λίγο οι τόνοι ανέβηκαν καθότι δημιουργήθηκαν λάθος εντυπώσεις για τη σχέση θύτη – θύματος που ειπώθηκε ότι ενδεχομένως υπήρχε ερωτικό πρόσημο πίσω από τη δολοφονία.

Αθανάσιος Τάρτης: «Μάλλον υπάρχει μία παρανόηση, άκουσα τον κύριο Μπαλάσκα να λέει πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Δεν υπάρχει καμία ερωτική σχέση μεταξύ θύματος και δράστη. Δεν υπήρξε ποτέ. Ποτέ. Η δράστης και το θύμα δεν ήταν από το ίδιο χωριό. Το θύμα και ο σύζυγος της δράστριας είναι από το ίδιο χωριό. Το θύμα και η γυναίκα του δεν έχουν παιδιά, είχαν παντρευτεί πριν 2 χρόνια και δυστυχώς τότε, λίγο μετά από τον γάμο, είχε έρθει στο γραφείο μου για να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της δράστριας.

Η δράστης είχε εμμονή με το θύμα και για αυτόν τον λόγο ενημέρωσε τότε τη σύζυγό του και με τη δική μου παρότρυνση ενημέρωσε και τον σύζυγο της δράστριας, που ήταν ίσως ο καλύτερος φίλος του θύματος, για τις κινήσεις της συζύγου του. Ήρθε το θύμα στο γραφείο μου και μου είπε: η κυρία αυτή με παρενοχλεί, με απειλεί με μηνύματα ότι αν δεν σε έχω εγώ, δεν θα σ’ έχει καμιά. Από μόνη της, χωρίς να της έχει δώσει κανένας δικαίωμα».

Σταύρος Μπαλάσκας: «Το είχε πλάσει δηλαδή όλο αυτό από μόνη της στο μυαλό της;».

Αθανάσιος Τάρτης: «Κύριε Μπαλάσκα, δεν είναι καθόλου αστείο ξέρετε, γιατί σας βλέπω να χαμογελάτε! Ένας άνθρωπος έχει πεθάνει, μη μου λέτε ότι είναι αστείο! Ντροπή σας!

Δεν θα σας αφήσω καθόλου! Δεν είναι καθόλου αστείο, δεν μιλάμε για αστεία! Ο άνθρωπος αυτός ήταν προσωπικός μου φίλος, δεν σας επιτρέπω να μιλάτε έτσι!».

Διαβάστε επίσης

Φαίη Σκορδά: «Δεν έχω βλέψεις ακόμα για βραδινή εκπομπή. Αγαπώ το πρωινό, καθημερινό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα»