Χαμογέλα και πάλι: Αποκάλυψη – βόμβα για τον Γιώργο Λιάγκα
Πρωινές εκπομπές

Χαμογέλα και πάλι: Αποκάλυψη – βόμβα για τον Γιώργο Λιάγκα

Χαμογέλα και πάλι: Αποκάλυψη – βόμβα για τον Γιώργο Λιάγκα

Από ποιο κανάλι δέχτηκε πρόταση;

Σε μία αποκάλυψη – βόμβα για τον Γιώργο Λιάγκα, προχώρησε το πρωί της Κυριακής 26/5, ο Γρηγόρης Μελάς, στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, ο παρουσιαστής του Πρωινού έχει δεχτεί πρόταση από το κανάλι του Alpha.

Όπως ανέφερε ο Γρηγόρης Μελάς, ο Γιώργος Λιάγκας είναι ένα βήμα πριν από την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1, ωστόσο ακόμα δεν έχει υπογράψει.

Την ίδια στιγμή, έχει δεχτεί άλλη, δελεαστικότατη πρόταση από τον Alpha. Είναι η 3η φορά μέσα στο διάστημα του ενός μήνα που ο Alpha προσπαθεί εκτός από τον Θάνο Κιούση που είχαμε πει για το Deal, να προσεγγίσει και τον Γιώργο Λιάγκα.

Οι δύο πλευρές έχουν κάνει τουλάχιστον 3 ραντεβού, στα οποία ο παρουσιαστής δεν ήταν μόνος του, αλλά είχε μαζί του στενό του συνεργάτη.

«Αυτό που γνωρίζω είναι ότι την εβδομάδα που μας πέρασε έγινε ένα σημαντικό ραντεβού με τον ΑΝΤ1 που είναι λίγο πριν από την υπογραφή. Την επόμενη μέρα όμως έγινε και ραντεβού με τον Alpha. Στον Alpha του μίλησαν για τη ζώνη 15:00 – 17:00. Το πακέτο με τη δελεαστική πρόταση, εκτός από την ενημερωτική εκπομπή, έχει και μια πρόταση να συμμετέχει ως σχολιαστής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων Είναι σε προχωρημένη συζήτηση και με τα δύο κανάλια και θεωρώ ότι μέχρι την άλλη εβδομάδα θα πρέπει να απαντήσει», τόνισε ο Γρηγόρης Μελάς.

Διαβάστε ακόμα

Κώστας Τσουρός για Γιώργο Λιάγκα: «Πες το δικό σου ρεπορτάζ χωρίς να πεις ότι ο άλλος κάνει λάθος»