Χάρις Αλεξίου: «Δεν ήθελα να πεθάνω – Όταν διαγνώστηκα με καρκίνο είπα…»
Πρωινές εκπομπές

Χάρις Αλεξίου: «Δεν ήθελα να πεθάνω – Όταν διαγνώστηκα με καρκίνο είπα…»

Χάρις Αλεξίου: «Δεν ήθελα να πεθάνω – Όταν διαγνώστηκα με καρκίνο είπα…»

Όσα θα δούμε στην εκπομπή Mega Stories με καλεσμένη τη γνωστή ερμηνεύτρια

Τη Χάρις Αλεξίου υποδέχεται στην εκπομπή Mega Stories η Δώρα Αναγνωστοπούλου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια μίλησε για τον καρκίνο που πέρασε, τη στιγμή που διαγνώστηκε με αυτόν, αλλά και την αντίδρασή της.

«Δεν ήθελα να πεθάνω…»

«Είναι σαν να μην υπάρχουμε χωρίς το παρελθόν μας. Τι να πετάξω από το παρελθόν; Αυτό που με έχει σχηματίσει, αυτό που είμαι είναι γιατί υπάρχει αυτό, υπάρχει το παρελθόν. Υπάρχει ο τρόπος που μεγάλωσα, υπάρχουν τα βιώματά μου, η σχέση μου με τη μάνα μου, η έλλειψη του πατέρα μου, το ότι μπήκα στη ζωή από πολύ μικρή και έπρεπε να φροντίσω τον εαυτό μου και τους άλλους. Αυτό με έκανε να μη μασάω», δήλωσε μεταξύ άλλων η Χάρις Αλεξίου.

Και αυτό έχω να πω σαν μήνυμα, ότι στη ζωή αγωνίζεσαι μέχρι το τέλος. Και πρέπει να αγωνίζεσαι μέχρι το τέλος γιατί αλλιώς έχεις πνιγεί, έχεις χαθεί, έχεις πεθάνει. Κι εγώ δεν ήθελα να πεθάνω. Ακόμα και όταν διαγνώστηκε ο καρκίνος μου, είπα “τι είναι αυτό τώρα;”», πρόσθεσε η τραγουδίστρια, όπως θα δείτε στο αποκλειστικό απόσπασμα που παρουσίασε το Mega Καλημέρα.

Διαβάστε ακόμα

Χάρις Αλεξίου: «Ήταν τέτοιο το σοκ που δεν ήθελα να το αντιμετωπίσω»