Χάρης Γιακουμάτος: «Έχω περάσει το δοκιμαστικό του Breakfast@Star»
Πρωινές εκπομπές

Χάρης Γιακουμάτος: «Έχω περάσει το δοκιμαστικό του Breakfast@Star»

Χάρης Γιακουμάτος: «Έχω περάσει το δοκιμαστικό του Breakfast@Star»

Θα συνεργαζόταν ξανά με την Ιωάννα Μαλέσκου;

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #YES», μίλησε ο Χάρης Γιακουμάτος και αναφέρθηκε τόσο στις φήμες που τον θέλουν να πηγαίνει στο Breakfast@Star όσο και για την Ιωάννα Μαλέσκου.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, σχολίασε και το φετινό Survivor All Star και τις αποβολές των παικτών λόγω παρανομιών.

«Είμαι το πρόσωπο των ημερών αλλά δεν ξέρω για ποιον λόγο. Το δοκιμαστικό με το Breakfast@Star το έχω περάσει αλλά δεν έχω μιλήσει με κάποιον παραπάνω. Το έχω κάνει τρία χρόνια, και με τη Ναταλία Γερμανού και την Ιωάννα Μαλέσκου.

Είναι κάτι που μου αρέσει, θέλω να το κάνω με τον τρόπο μου και από εκεί και πέρα ότι προκύψει.

Φέτος δεν είχα άλλες τηλεοπτικές προτάσεις. Αναμένω να δω τι θα γίνει γιατί ακούω ότι θα ξεκινήσουν πολλές εκπομπές».

«Αν γίνει κάτι σαν το Survivor All Star θα έχει ενδιαφέρον, θα πάει πολύ καλύτερα από το All Star. Γιατί ο κόσμος θέλει να δει το καινούργιο και να έχει και την αλληλεπίδραση με το παλιό. Θα μου άρεσε να το δω σαν τηλεθεατής αλλά να είμαι και μέσα να παίζω.

Για φέτος είχαμε υψηλές απαιτήσεις και περιμέναμε το καλύτερο του σύμπαντος. Οι παίκτες ασχολήθηκαν με την ίντριγκα και απομυθοποιήθηκε το αγωνιστικό.

Έχουν συμβεί και θα συμβούν παρανομίες. Είναι άνθρωποι που πεινάνε και θέλουν να βρουν λύσεις, άρα θα κάνουν αυτές τις “βρωμοδουλειές”».

«Βέβαια θα δούλευα ξανά με την Ιωάννα Μαλέσκου. Πέρασα πολύ ωραία, είναι αξιόλογος άνθρωπος».