Χάρης Κωστόπουλος: Όπως το άφησε παραμένει το καμαρίνι του, μετά τον θάνατό του
Πρωινές εκπομπές

Χάρης Κωστόπουλος: Όπως το άφησε παραμένει το καμαρίνι του, μετά τον θάνατό του

Χάρης Κωστόπουλος: Όπως το άφησε παραμένει το καμαρίνι του, μετά τον θάνατό του

Τα ρούχα και τα προσωπικά του αντικείμενα είναι ακόμα εκεί

Μόλις μία ημέρα έχει περάσει από το τελευταίο αντίο που είπαν στον Χάρη Κωστόπουλο αγαπημένοι του συγγενείς και φίλοι.

Οι άνθρωποι του πλέον, θα πρέπει να συνηθίσουν την απουσία του και να ζουν με τις πιο γλυκές και όμορφε αναμνήσεις που είχαν μαζί του.

Ωστόσο, αν κάτι δεν έχει αλλάξει ακόμα μετά τη μεγάλη απώλειά του είναι τα πράγματα στο καμαρίνι του.

Όπως αποκλειστικά παρουσίασε η εκπομπή Super Κατερίνα, το καμαρίνι του, στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε έχει παραμείνει όπως ήταν, με τα ρούχα του και τα αντικείμενά του.

Ο Χάρης Κωστόπουλος έφυγε από το μαγαζί, αντικαταστάθηκε από τον Σώτη Βολάνη, αλλά οι συνάδελφοί του, επειδή τον περίμεναν να επιστρέψει, άφησαν το καμαρίνι του όπως ήταν.

Ο συνεργάτης του, Αλέξης Πρεβενάς, μίλησε στην εκπομπή «Super Katerina» και είπε: «Θυμάμαι το πώς μπορεί ένας άνθρωπος να έχει ένα πρόβλημα υγείας, δεν το δημοσίευσε, το διαχειρίστηκε με απόλυτη μυστικότητα, εργαζόταν 2 χρόνια σαν να μη συμβαίνει τίποτα, ήταν μέσα στο γέλιο, τη χαρά, την πλάκα συνέχεια. Ξέραμε ότι το πάλευε τόσο καιρό με απόλυτη εχεμύθεια και αξιοπρέπεια».

«Φέτος, ο Χάρης κόλλησε μια ίωση από ότι ξέραμε κι εμείς και πήγε στο νοσοκομείο. Ήταν δύο εβδομάδες εκεί, μιλάγαμε, δεν ξέρω τι πήγε λάθος, αλλά μέσα στις γιορτές δεν είχαμε απάντηση», πρόσθεσε.

Διαβάστε ακόμα

Χάρης Κωστόπουλος: Θρήνος στην κηδεία του τραγουδιστή – Παρούσες η σύζυγος και η κόρη του Βασίλη Καρρά