Χάρης Ρώμας: «Μου έχουν κάνει πρόταση για βραδινό talk show σε ένα μικρό κανάλι»
Πρωινές εκπομπές

Χάρης Ρώμας: «Μου έχουν κάνει πρόταση για βραδινό talk show σε ένα μικρό κανάλι»

Χάρης Ρώμας: «Μου έχουν κάνει πρόταση για βραδινό talk show σε ένα μικρό κανάλι»

Οι εκλογές, η επιστροφή στην τηλεόραση και το θέατρο και ο Στέφανος Κασσελάκης

Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στο «Χαμογέλα και Πάλι» και μίλησε για τη ζωή του, τα επαγγελματικά του και την ενασχόλησή του με την πολιτική, ενώ αποκάλυψε και την πρόταση που έχει δεχθεί.

«Όλα τα κάνω με πάθος και ειδικά σε κάτι που οφείλεις να είσαι υπεύθυνος. Όταν διοικείς τη διοίκηση ενός δήμου θα πρέπει να είσαι έτοιμος να το αντιμετωπίσεις ως δυνάμει διοικητής. Άφησα τα καλλιτεχνικά για 2 χρόνια. έκανα την προεκλογική μου εκστρατεία έτσι όπως νομίζω ότι μπορεί να γίνει και ταυτόχρονα μελετώντας όλες τις παθογένειες του δήμου με την ομάδα μου αλλά και ο ίδιος μόνος μου.

Είμαι ικανοποιημένος από τον εαυτό μου και από αυτό που έκανα. Ο κόσμος μου έδωσε χιλιάδες ψήφους και ως αντιπολίτευση να σταθώ στο ύψος αυτής της ευθύνης στον δήμο Χαλανδρίου. Είναι ένας πολύ δύσκολος ο δήμος Χαλανδρίου. Ο δήμαρχος που επανεξελέγη κατεβαίνει εδώ και 30 χρόνια και υπάρχει μία συγκεκριμένη κομματική γραμμή. Πρότεινα να ψηφίσουν κάτι που είναι ανεξάρτητο», είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

«Δεν θέλω να ακούσω ξανά τον όρο “ανεξάρτητη αυτοδιοίκηση»” Είναι κομματικοποιημένη, και οι άνθρωποι είναι “μπετοναρισμένοι”. Όταν έκανα την δυναμική μου είσοδο στα κοινά της πόλης δεν είχα σχέσεις γιατί δεν μέναμε εκεί με την οικογένειά μου, άλλοι έχουν κάνει «ψηφολόγιο». Δεν θα επαινέσω τον δήμαρχο, υπάρχουν άλλοι που κάνουν περισσότερο έργο.

Υπάρχει δυσπιστία απ΄ τους μεγαλύτερους σε ηλικία, για τους καλλιτέχνες, και το φοβούνται. Πιστεύω ότι οι ψηφοφόροι ψηφίζουν αυτόν που τους δίνει μεγαλύτερη ασφάλεια. Και ο Μπέος δημιουργεί ασφάλεια στον Βόλο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι καλύτερη περίπτωση ένας άνθρωπος με ρατσιστικές ιδέες και χυδαίο λόγο», συμπλήρωσε αναφορικά με την υποψηφιότητά του στον δήμο Χαλανδρίου.

Για τον Στέφανο Κασσελάκη σχολίασε: «Είναι πολύ εντυπωσιακός και όμορφος. Φαίνεται αυτή η ακτινοβολία σε μία μερίδα κόσμου που έψαχνε να βρει εναλλακτική για να κρατηθεί η αξιωματική αντιπολίτευση που κατέρρεε. Είναι χαρισματικός, και επέβαλε την προσωπική του ζωή. Προσπάθησε να σπάσει ταμπού που υπάρχουν στην Ελλάδα. Ό,τι έκανε τα καταλογίζω ως θετικά. Στο κομμάτι της πολιτικής, είναι η περίπτωση αλεξιπτωτιστή. Αν η δεξιά παράταξη για αυτόν τον άνθρωπο είχε ανοιχτές πόρτες, θα ήταν εκεί ο Κασσελάκης. Βρήκε πόρτα ανοιχτή στον ΣΥΡΙΖΑ και είπε “είμαι αριστερός” και να παρουσιάσει μία νέα Αριστερά. Όπως και ο Άδωνις Γεωργιάδης που ήταν στο ΛΑΟΣ και άνοιξε πορτούλα και πέρασε στη ΝΔ. Μπορεί και να ψηφίσω τον Κασσελάκη αν έχει η παρουσία του αντίκτυπο στην κοινωνία».

«Θα έλεγα όχι και στον Κασσελάκη και στον Μητσοτάκη για να κατέβω ως ευρωβουλευτής. Έχω δουλειά στον δήμο ως αντιπολίτευση και θέλω και να επανέλθω στην τηλεόραση και στο θέατρο. Η πολιτική είναι μαραθώνιος μετ΄εμποδίων», συμπλήρωσε ο Χάρης Ρώμας.

Για πρόταση που έχει δεχθεί για εκπομπή: «Ισχύει αλλά δεν ξέρω αν θα γίνει. Είναι ένα talk show σε ένα μικρό κανάλι, βραδινό. Θα ήθελα ως πρώτο καλεσμένο τον Άδωνι Γεωργιάδη. Θα τον ρωτούσα να πει ξεκάθαρα γιατί ενώ έβριζε τον Μητσοτάκη, τώρα τον εκθειάζει ή τον πιστεύει, που είναι και δικαίωμά του. Δεν θα καλούσα τον δήμαρχο Χαλανδρίου».

Διαβάστε ακόμα

Χάρης Ρώμας: «Δεν είναι Σουηδία εδώ παιδιά!»