Χάρης Βαρθακούρης: «Όταν είδα το πρώτο τρέιλερ είπα “Χριστέ μου, θα γίνω ρεζίλι”»
Πρωινές εκπομπές

Χάρης Βαρθακούρης: «Όταν είδα το πρώτο τρέιλερ είπα “Χριστέ μου, θα γίνω ρεζίλι”»

Χάρης Βαρθακούρης: «Όταν είδα το πρώτο τρέιλερ είπα “Χριστέ μου, θα γίνω ρεζίλι”»

Ο τραγουδιστής μίλησε για τη συμμετοχή του στο Globetrotters και πώς άλλαξε τη ζωή του

Για τη συμμετοχή του στην εκπομπή Globetrotters, μαζί με τη σύζυγό του, Αντελίνα Βαρθακούρη, μίλησε ο Χάρης Βαρθακούρης, στην εκπομπή «Μαμά-δες», που θα προβληθεί την Κυριακή 31/12, στην ΕΡΤ1.

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στους καβγάδες που είχε με τη σύζυγό του και προβλήθηκαν από το reality και ποια ήταν η αντίδρασή του όταν κατάλαβε ότι εκείνα ήταν τα αποσπάματα που θα προβάλονταν.

«Δεν μετανιώνω»

«Σαφώς και είναι προϊόν μοντάζ. Δεν είναι ότι είδατε κάτι που δεν ισχύει, αλλά δεν είδατε πώς φτάνουμε στη σύγκρουση. Όταν σηκώνεσαι στις 5 το πρωί, στους -10… Βάλε ότι είσαι στη Νέα Ζηλανδία και χιονίζει και λες τώρα θα μου βάλουν μικρόφωνο, θα με ακολουθούν με τις κάμερες, είναι κάτι που θέλεις λίγο το χρόνο σου. Θεωρούσα ότι όλο αυτό είναι ένα άχρηστο υλικό και ότι εμείς πήγαμε εκεί για ένα φιλανθρωπικό παιχνίδι. Δεν περίμενα ότι θα δείξουν τους τσακωμούς μας στις 5 ηπείρους», εξήγησε μεταξύ άλλων ο Χάρης Βαρθακούρης.

«Αυτό ήταν και το συνειδητοποίησα στο πρώτο τρέιλερ. Έπεσα από τα σύννεφα, κουφάθηκα, είπα “Χριστέ μου, τι είναι αυτό; Θα γίνω ρεζίλι”. Πού να φανταστώ ότι αυτό θα αλλάξει τη ζωή μας εντελώς προς το καλύτερο. Δεν μετανιώνω που πήγαμε εκεί», πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Διαβάστε ακόμα

Χάρης Βαρθακούρης: Η απάντησή του για το τηλεοπτικό μέλλον της συζύγου του