Χάρης Χριστόπουλος: «Υπήρξα αμετανόητος εργένης, δεν είχα σκεφτεί ποτέ να κάνω οικογένεια»
Πρωινές εκπομπές

Χάρης Χριστόπουλος: «Υπήρξα αμετανόητος εργένης, δεν είχα σκεφτεί ποτέ να κάνω οικογένεια»

Χάρης Χριστόπουλος: «Υπήρξα αμετανόητος εργένης, δεν είχα σκεφτεί ποτέ να κάνω οικογένεια»

Γιατί τσακώνονται με την Ανίτα Μπραντ;

Στην πρώτη συνάντησή του με τον Γιώργο Κρικοριάν στο Πάμε Δανάη, ο Χάρης Χριστόπουλος μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, για την οικογένειά του, για την γνωριμία με την σύζυγό του και τον έρωτα που ένιωσε με την πρώτη ματιά, για τις διαφωνίες τους, αλλά και για τα πράγματα που δεν του αρέσουν στο χώρο του θεάματος.

«Αυτόν τον καιρό ψυχολογικά είμαι ευτυχής, με τα πιτσιρίκια μου είναι μία νέα πίστα. Τα χαρακτηριστικά μου με περιγράφουν είναι το χιούμορ, το δράμα και η απαισιοδοξία», είπε αρχικά ο Χάρης Χριστόπουλος.

Για την παιδική του ηλικία και τον έρωτα τόνισε:

«Είχαμε ένα μπακάλικο στη γειτονιά μας, ο Μπακάλης μάς έβαζε στην καρότσα σε ένα ημιφορτηγό και μας πήγαινε για μπάνιο. Ο έρωτας είναι ένα αίσθημα που δεν είναι φυσιολογικό, παθαίνεις τρέλα. Στον έρωτα θέλεις τον άλλο, στην αγάπη Θέλεις το κάλο του άλλου. Υπήρξα αμετανόητος εργένης, δεν είχα σκεφτεί ποτέ να κάνω οικογένεια. Με την Ανίτα ήταν έρωτας, άνοιξε η πόρτα και εκείνη την στιγμή είδα αυτό που είχα φανταστεί για μία σύντροφο».

Και προσέθεσε ο Χάρης Χριστόπουλος: «Μετά τα παιδιά “σκοτωνόμαστε” με την Ανίτα, “παίζουμε μπουνιές” όλη μέρα. Είμαι τυχερός γιατί νιώθω αγάπη, όταν φύγει ο έρωτας σου λείπει. Ο πιο συχνός λόγος διαφωνίας μας με την Ανίτα είναι ότι δεν είμαι αυτό που θέλει. Εγώ είμαι Ταύρος και εκείνη Τοξότης, είμαστε εντελώς αντίθετοι. Θα φάμε πάντα μαζί το μεσημέρι και πρωινό, έχουμε την πολυτέλεια επειδή δεν εργαζόμαστε έκτος».

Για την showbiz ο Χάρης Χριστόπουλος παραδέχθηκε πως, «Ο κόσμος του θεάματος μαζεύει πολλούς ανθρώπους με μεγάλο “εγώ” το οποίο διογκώνεται με τα φώτα και την λάμψη. Έχω σταματήσει συνεργασία με χαρά λόγω ανθρώπου που είχε μεγάλο “εγώ”».

Τέλος αποκάλυψε: «Έχω μετανιώσει για συνεργασία που είπα το «ναι» απλά για πολλά χρήματα. Είμαι απελπιστικά αυστηρός κριτής του εαυτού μου, με διακατέχει μία ενσυναίσθηση από παιδί».