Χατζίδου – Παύλου: Το πρωταπριλιάτικο αστείο που δεν τους… βγήκε
Πρωινές εκπομπές

Χατζίδου – Παύλου: Το πρωταπριλιάτικο αστείο που δεν τους… βγήκε

Χατζίδου – Παύλου: Το πρωταπριλιάτικο αστείο που δεν τους… βγήκε

Τι αστείο διάλεξε να τους κάνει η κόρη τους Μελίτα για την Πρωταπριλιά;

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου μίλησαν για το πρωταπριλιάτικο αστείο που σκέφτηκαν να κάνουν στην έναρξη της εκπομπής Breakfast@Star αλλά δεν τους… βγήκε.

«Μα και εσύ πια, άστο λίγο παραπάνω να κάνουμε και εμείς ένα πρωταπριλιάτικο. Καλό μήνα, πήγαμε και εμείς να κάνουμε ένα πρωταπριλιάτικο αστείο, παραλίγο να μην βγούμε δηλαδή στην εκπομπή. Του Τάσου από πάνω του άρεσε λέει, ”άντε καλέ βγείτε, βγείτε!”. Δεν φτάνει που σκέφτηκα κάτι για σήμερα!», είπε η Ελένη Χατζίδου στην έναρξη της εκπομπής.

«Εσύ θα έβγαινες στο break αγάπη μου! Ότι από όλα τα αστεία που υπάρχουν η Ελένη σκέφτηκε να αργήσουμε να βγούμε στην εκπομπή. Δεν θα πάρεις πλάνο τώρα, θα δεις… Είδες άμα είσαι παρουσιάστρια; Χειροκροτάνε ό,τι και να κάνεις», της απάντησε ο συμπαρουσιαστής.

«Έχει πολύ πλάκα σήμερα, προσέξτε να μην την πατήσετε. Αλλά και να την πατήσετε εντάξει, τι έγινε; Ο Ετεοκλής εξηγούσε σήμερα στη Μελίτα τι είναι σήμερα. Τι φάρσα σκέφτηκα να κάνει τεσσεράμισι χρονών παιδάκι; Μας είπε ότι είναι ρεβίθι!», ανέφερε η Ελένη Χατζίδου.

Δείτε το απόσπασμα από την έναρξη της εκπομπής:

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Χατζίδου: Επέστρεψε στο Breakfast μετά τον τραυματισμό της- «Άκουσα ένα κρακ μέσα στον αυχένα…»