Χείμαρρος ο Νίκος Παππάς για Λιάγκα: «Ρε γαμ@το η αξιοπρέπεια πάνω από όλα! Στον βωμό της τηλεθέασης…»
Πρωινές εκπομπές

Χείμαρρος ο Νίκος Παππάς για Λιάγκα: «Ρε γαμ@το η αξιοπρέπεια πάνω από όλα! Στον βωμό της τηλεθέασης…»

Χείμαρρος ο Νίκος Παππάς για Λιάγκα: «Ρε γαμ@το η αξιοπρέπεια πάνω από όλα! Στον βωμό της τηλεθέασης…»

Μίλησε παράλληλα για τα Τέμπη, τις κυβερνητικές ευθύνες και τη συγκάλυψη που βλέπει ότι διενεργείται για να κουκουλωθεί το έγκλημα

Λάβρος στις δηλώσεις του ήταν ο Νίκος Παππάς, ο οποίος πολιτεύεται με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες Ευρωεκλογές, στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι μιλώντας για τη συγκάλυψη του εγκλήματος στα Τέμπη, τις ευθύνες που φέρει στις πλάτες η κυβέρνηση.

«Επιτροπή φιάσκο στα Τέμπη – Γιατί δεν δέχονται την άρση της ασυλίας;»

«Με καίει που πριν δυο μέρες είχαμε την επέτειο για τα Τέμπη, που οι δολοφόνοι είναι ατιμώρητοι, που αποδεικνύεται η ανικανότητα, η ανευθυνότητα, η αλαζονεία αυτής της κυβέρνησης. Είναι κεντρική στρατηγική της να συγκαλύπτει αυτό το έγκλημα. Πώς να δοθεί δικαιοσύνη;  Όταν παρθεί μία απόφαση με μια επιτροπή φιάσκο που προεδρεύει ένας κλόουν που κάνει χαβαλέ και χασκογελάει, αυτός ο Μαρκόπουλος, και πάει ο Καραμανλής και μιλάει με υπεροψία; Που τρέχουν οι καημένοι συγγενείς στην Ευρώπη να βρουν το δίκιο τους. Αφού τα έχουν κάνει όλα σωστά γιατί δεν δέχονται την άρση ασυλίας;

Μας καταδικάζει η Ευρώπη και εμείς αμφισβητούμε το ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο… Ποιοι; Η κυβέρνηση που έχει κάνει σημαία της την Ευρώπη. Ποια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα δεν θα είχε αποδώσει δικαιοσύνη έναν χρόνο μετά από ένα τέτοιο έγκλημα;

Υπάρχει άνθρωπος που θα παρακολουθήσει δύο λεπτά από αυτή την εξεταστική επιτροπή και δεν θα θέλει να σπάσει την τηλεόραση;».

«Θα μου πεις Νίκο Παππά κατεβαίνεις με τον ΣΥΡΙΖΑ εξυπηρετείς συγκεκριμένα συμφέροντα… Τι χρειάζεται να είσαι Συριζαίος, Νεοδημοκράτης, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός για να ζητάς το αυτονόητο;».

«Και 60% να πάρουν στο τέλος της ημέρας πάλι δολοφόνοι θα είναι»

«Προχθές που είχαμε την επέτειο γέμισαν τα asocial media με μηνύματα δικαιοσύνης αλλά όταν θα έρθει η ώρα έστω και στην κάλπη να τιμωρήσουν τους δολοφόνους ή να κοιτάξουν την τσέπη τους να δούμε τι θα επιλέξουν. Αλλά δυστυχώς και εμείς αυτοί είμαστε».

«Κάναμε στραβά μάτια για 57 νεκρούς… Και 60% να πάρουν στο τέλος της ημέρας πάλι δολοφόνοι θα είναι».

«Θα βγω μπροστά με οποιοδήποτε κόστος»

«Είμαι 32 χρονών και σταμάτησα το μπάσκετ. Είχα άλλα 5-6 χρόνια καριέρας να πάρω και τριπλάσια λεφτά που θα μου δώσει η Ευρωβουλή. Δεν λέω ότι ήταν θυσία το έκανα συνειδητά, θέλω να πω δεν έχω καμία οικονομική σκοπιμότητα. τα τελευταία τέσσερα χρόνια και νωρίτερα – δεν λέω ότι οι άλλοι ήταν καλύτεροι – έχουμε δει 150 σκάνδαλα και καθόμαστε και τα υπομένουμε. Όχι, θα βγω μπροστά με οποιοδήποτε κόστος είτε λέγεται κόστος για την τσέπη μου ή για την υστεροφημία μου και θα κάνω ό,τι μπορώ να αλλάξει».

«Πήρα αξίες μέσα από το σπίτι μου που δεν που δεν ξέρω αν είναι σωστές ή λάθος και πορεύομαι με τέτοιες αξίες και αρχές».

«Προτιμώ να είμαι με έναν τίμιο, καθαρό, άφθαρτο Στέφανο Κασσελάκη και ας καταλήξει στο 3% παρά να είμαι στο 40% των δολοφόνων».

«Στον βωμό της τηλεθέασης πουλάνε και την ψυχή τους»

Σε ό,τι αφορά τη δημόσια «κόντρα» του με τον Γιώργο Λιάγκα σχολίασε ότι «σε οποιονδήποτε Λιάγκα με ενοχλεί ότι στον βωμό της τηλεθέασης πουλάνε και την ψυχή τους. Αν είναι δυνατόν!».

«Ρε γαμ#το η αξιοπρέπεια πάνω από όλα. Καμιά φορά νιώθω ότι εκτίθεται όταν έγινε η αναφορά ότι “από πότε έκανα bullting για κοπέλες με περιττά κιλά” και με ένα βίντεο τον ξεμπροστιάζεις. Το ίδιο είχε πει και για τα ομόφυλα ζευγάρια που είχε πει ότι δεν θα ήθελε το παιδί του να είναι γκέι και ο Μπέος τον ξεμπρόστιασε και αυτός».

«Αν αξιοποιήσει την οξυδέρκειά του σωστά θεωρώ ότι μπορεί να κάνει πολύ καλύτερα πράγματα από αυτά που παρουσιάζει. Αυτή είναι η άποψή μου».

Βίντεο σε λίγο

Διαβάστε επίσης

Νίκος Παππάς: Η διπλωματική του απάντηση όταν ρωτήθηκε για τη Βάλια Χατζηθεοδώρου