Χρίσλα Γεωργακοπούλου: «Είναι κουτό να μιλάνε για στημένους τσακωμούς»
Πρωινές εκπομπές

Χρίσλα Γεωργακοπούλου: «Είναι κουτό να μιλάνε για στημένους τσακωμούς»

Χρίσλα Γεωργακοπούλου: «Είναι κουτό να μιλάνε για στημένους τσακωμούς»

Η δημοσιογράφος ξεκαθάρισε για ακόμα μια φορά

Για τις έντονες διαμάχες στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα», απάντησε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου στο Open Weekend, ξεκαθαρίζοντας για ακόμα μια φορά ότι τίποτα δεν είναι στημένο.

«Είναι κάποια πράγματα που είναι ανώφελο να τα σχολιάζεις αφού έχουν συμβεί, γιατί είναι ανώφελο. Κανένας δεν είναι ρομπότ, αν συμβεί κάτι που θεωρείς ότι ταράζει το περιβάλλον, είναι πάρα πολύ λογικό γιατί θα πρέπει να το διαχειριστείς», δήλωσε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

«Εγώ ενοχλούμαι όταν υπάρχουν άνθρωποι που μιλάνε για στημένους τσακωμούς. Είναι τόσο κουτό και τραγικό, υπάρχουν κι άλλα πράγματα να γεμίζουμε σελίδες, να γεμίζουμε στήλες κι εκπομπές. Μη λέμε κουταμάρες μόνο», πρόσθεσε.

Για την ένταση ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο, η Χρίσλα Γεωργακοπούλου απάντησε: «Κανείς δεν τσακώνεται στημένα με τον άλλον. Διαμάχησαν έντοντα θα το πω εγώ, το τσακώνομαι, για εμένα είναι κάτι άλλο. Δεν σου ξαναμιλάω, δεν υπάρχεις, σε διαγράφω. Αυτό είναι το τσακώνομαι, ή έχω μαζί σου πράγματα και θα έρθω να τα ξεκαθαρίσω. Είμαστε όλοι άνθρωποι πάρα πολύ έντονοι και που θέλουμε να πούμε την αλήθεια μας».

«Η Κατερίνα είναι ο άνθρωπός μας και η συνεργάτιδά μας, είναι λογικό να τη στηρίζουμε. Υπάρχουν πολλά πράγματα που λειτουργούν πιεστηκά, που δεν είναι πράγματα κακά, ούτε προς δημοσιοποίηση , αλλά λειτουργούν ρε παιδί μου, δεν γίνεται. Όλοι οι άνθρωποι νιώθουμε μια πίεση. Υπάρχουν φορές που εγώ έχω τσακωθεί με κάποιον και μπαίνω πιεσμένη και νιώθω ότι και τα επαγγελματικά μου με πιέζουν ακόμα περισσότερο», κατέληξε.