Χρηστίδου σε Συρίγο: «Αυτό το σχόλιο που κάνεις είναι κατινίστικο»
Πρωινές εκπομπές

Χρηστίδου σε Συρίγο: «Αυτό το σχόλιο που κάνεις είναι κατινίστικο»

Χρηστίδου σε Συρίγο: «Αυτό το σχόλιο που κάνεις είναι κατινίστικο»

Ο χωρισμός Μελόνι - Τζιαμπρούνο δημιούργησε διαφωνίες στο πλατό της εκπομπής

Η πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι, χώρισε μετά από δέκα χρόνια με τον σύζυγό της, Αντρέα Τζιαμπρούνο μετά από τις κατηγορίες εις βάρος του δεύτερου.

Έχει προκληθεί σάλος στη γείτονα χώρα, με τον δημοσιογράφο να φτάνει στα όρια της παρενόχλησης σε συναδέλφους του.

Σε παλαιότερη κατηγορία για βιασμό, η Μελόνι τον υποστήριξε και έχει εκφράσει αρκετές ακροδεξιές απόψεις ιδίως γύρω από το κομμάτι της οικογένειας.

Με αφορμή, λοιπόν, αυτόν τον χωρισμό, ένα σχόλιο του Νίκου Συρίγου φαίνεται να ενόχλησε τη Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία θέλησε να τοποθετηθεί.

Ν.Σ: Βλέπεις τι γίνεται; Να βγαίνει να νοικοκυρέψει μια χώρα και να μην μπορεί να νοικοκυρέψει το ίδιο της το σπίτι;.

Σ.Χ: Αχ, είναι πολύ κατινίστικο αυτό το σχόλιο που κάνεις Νίκο και με γαργαλάς. Δεν είναι υποκρισία. Μπορείς να της χρεώσεις αυτό στη Μελόνι; Έχουμε τόσα να της χρεώσουμε.

Δεν μπορώ να το αφήσω έτσι, θα ήθελα. Το σχόλιο που έκανες είναι ο καθρεπτισμός της ελληνικής κοινωνίας και της παγκόσμιας που όταν γίνεται κάτι σε ένα σπίτι και βγαίνουμε και το παίζουμε έξυπνοι από το άλλο σπίτι και λέμε “δεν μπορεί να μαζέψει το σπίτι της και θέλει να μαζέψει τη χώρα”.

Αυτό που της συνέβη φέρνει τον κόσμο με την πλευρά της, μπορεί να συμβεί στον καθένα και δεν μπορεί να καθρεπτίζει την ίδια για αυτά που έκανε ο σύζυγός της.

Διαβάστε επίσης

Χαμογέλα και πάλι: Με…Ελεωνόρα Ζουγανέλη καλημέρισαν τους τηλεθεατές