Χριστίνα Αλούπη: «Ακόμα και διδακτορικό να έχεις και να δουλεύεις στη NASA, πάλι χαζή θα σε πει»
Πρωινές εκπομπές

Χριστίνα Αλούπη: «Ακόμα και διδακτορικό να έχεις και να δουλεύεις στη NASA, πάλι χαζή θα σε πει»

Χριστίνα Αλούπη: «Ακόμα και διδακτορικό να έχεις και να δουλεύεις στη NASA, πάλι χαζή θα σε πει»

Η επιστροφή στην Ελλάδα, οι φήμες περί χωρισμο΄και η εξωτερική εμφάνιση

Τη Χριστίνα Αλούπη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα», η οποία μίλησε για τον γάμο της, τον ρόλο της ως μητέρα αλλά και την προσωπική της ζωή.

«Έχουμε εγκλιματιστεί πλήρως στην Ελλάδα, το πιο δύσκολο ήταν η ξαφνική απουσία του μπαμπά των παιδιών. Όταν είπα στα παιδιά πως ο μπαμπάς θα πηγαινοέρχεται Ελλάδα – Αμερική λόγω δουλειάς, ο μικρός δεν μπορούσε να το δεχτεί.

Το κομμάτι της συντροφικότητας είναι πολύ σχετικό, πρέπει να είσαι ήρεμος για να το απολαύσεις. Έχω συνηθίσει την απόσταση με τον άντρα μου πλέον και είμαι εντάξει με αυτό», τόνισε αρχικά.

Ωστόσο: «Το σεξ σε έναν γάμο παίζει σημαντικό ρολό αλλά όχι με την έννοια της πράξης. Αν χαθεί το σεξ, το ζευγάρι απομακρύνεται».

«Υπήρξαν σχόλια ότι χώρισα…»

Για τις φήμες του χωρισμού με την έλευσή της στην Ελλάδα, δήλωσε:

«Όταν αποφάσισα να γυρίσω στην Ελλάδα υπήρξαν σχόλια ότι χώρισα, το περίμενα ότι θα συμβεί. Όσο λείπει ο άντρας μου, μεγαλώνω μονή μου τα παιδιά, δεν είναι καθόλου εύκολο, καλείσαι να είσαι και μαμά και μπαμπάς».

Για τα επαγγελματικά της: «Αν δεν προσπαθήσεις να σε πάρουν τηλέφωνο για κάποια τηλεοπτική δουλειά, δεν θα γίνει από μονό του. Θεωρώ ανούσιο και ανόητο να πάω κάπου για δουλειά και να πω “γεια σας ήρθα”».

«Ακόμα και διδακτορικό να έχεις και να δουλεύεις στη NASA, πάλι χαζή θα σε πει»

Η ίδια, για την εμφάνισή της, τόνισε: «Δεν νιώθω όμορφη, δεν το ένιωθα ούτε παλιότερα, απλά λέω ‘καλά κρατιέμαι’. Έχω περάσει περιόδους που δε μου άρεσε καθόλου η μύτη μου, ήθελα να την κρύβω. Σε μία φωτογράφηση που πήγα με είπαν χοντρή, στεναχωρήθηκα πολύ, έμεινα κάτω από το πάπλωμα 2 ήμερες».

«Το στερεότυπο της εποχής μου ήταν “χαζή, ξανθιά, όμορφη” και είχα άγχος να αποδείξω το αντίθετο. Άμα κάποιος θέλει να σε περάσει για χαζή ακόμα και διδακτορικό να έχεις και να δουλεύεις στη NASA, πάλι χαζή θα σε πει».

Διαβάστε ακόμα

Χριστίνα Αλούπη: «Ο μεγάλος μου γιος ζηλεύει ακόμα τον μικρό»