Χριστίνα Παππά: «Έχω τόσο καλούς φίλους που δεν θέλω σύντροφο»
Πρωινές εκπομπές

Χριστίνα Παππά: «Έχω τόσο καλούς φίλους που δεν θέλω σύντροφο»

Χριστίνα Παππά: «Έχω τόσο καλούς φίλους που δεν θέλω σύντροφο»

Η εμπειρία της στο "Asia Express" και η άρνησή της να κάνει τρίτο γάμο

Στον καναπέ του «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» βρέθηκε καλεσμένη η Χριστίνα Παππά και μίλησε για το ενδεχόμενο ενός νέου γάμου αλλά και την εμπειρία της στο “Asia Express”.

Η ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από τις κινηματογραφικές ταινίες του ’80 έχει κάνει δύο γάμους και απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός τρίτου.

«Ποτέ μη λες ποτέ αλλά με τίποτα τρίτος γάμος. Συμβίωση ίσως να έκανα αλλά γάμο αποκλείεται. Έχω τόσο καλούς φίλους που δεν θέλω σύντροφο. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι μόνη μου.

Έχω την οικογένειά μου, έχω τον Νίκο Γεωργιάδη. Έχω τη μαμά μου, την ανιψιά μου, τις γάτες μου», παραδέχτηκε με αστείρευτο χιούμορ.

Το  “Asia Express” κάνει πρεμιέρα στις 30 Σεπτεμβρίου και τα βασανιστήρια των παικτών έχουν εξάψει την περιέργεια των τηλεθεατών.

Η Χριστίνα Παππά είχε πάει στην Ασία μαζί με τον γιο της, Δημήτρη, και αποκάλυψε πώς έζησε την εμπειρία της εκεί και πώς πήρε την απόφαση να πάνε.

«Έγινε πολύ νωρίς σε εμάς η πρόταση. Ήξερα ότι ο Δημήτρης δεν μπορεί την τηλεόραση και νόμιζα ότι θα πει “όχι”. Αλλά τελικά του άρεσε το παιχνίδι και είπε το “ναι”.

Γνωρίζει την Άννα και λέει ότι δεν πάμε, οπότε λέω εντάξει. Τελικά η Άννα του είπε να πάμε και ότι θα κάνει καλό και για τη δουλειά μας και την προβολή μας», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Και προσθέτει: «Ήταν από τις πιο όμορφες εμπειρίες αλλά ήταν πολύ σκληρό παιχνίδι».