Χριστίνα Πολίτη: «Μόνο με τον μύθο γίνονται τα σταριλίκια»
Πρωινές εκπομπές

Χριστίνα Πολίτη: «Μόνο με τον μύθο γίνονται τα σταριλίκια»

Χριστίνα Πολίτη: «Μόνο με τον μύθο γίνονται τα σταριλίκια»

Όσα είπε στην εκπομπή, Super Κατερίνα

Καλεσμένη στην εκπομπή, Super Κατερίνα, βρέθηκε η Χριστίνα Πολίτη και μιλά για την απομυθοποίηση των «σταρς» αλλά και όσα έγιναν με τον Ηλία Ψινάκη στο J2US.

«Όταν ο άλλος σε βλέπει σαν εικόνα, ψαρώνει. Αν είσαι κάθε μέρα και απομυθοποιείσαι μόνος σου, περνάει ένα ριάλιτι. Όλα είναι στη φόρα. Μόνο με τον μύθο γίνονται τα σταριλίκια.

Η δική μου η στάση είναι πάντα αντικειμενική. Το πολύ άδικο με όλα αυτά μπερδεύουν ανθρώπους σε λάθος timing και καταστρέφουν και οικογένειες που δεν έχουν τίποτα να κάνουν τα δικά τους αίμα. Η στάση η δική μου το να στηρίζω τους δικούς μου ανθρώπους, γίνονται πράγματα που σε παίρνει μια μπάλα ξαφνικά. Αντί να σε πάρει τηλέφωνο, αποφασίζει κάτι άλλο. Είναι όλη αυτή η ψευτιά και η υποκρισία. Είναι θέμα λογικής. Αν ήταν ένα δικό μου θέμα θα καθόμουν να στο αναλύσω.

Εγώ δεν θέλω να ταυτίζομαι με αυτά τα άτομα, δεν είναι της δικής μου νοοτροπίας. Εγώ ξέρω γιατί βάλλομαι. Αν είναι να έγραφα και εγώ stories, έχω πολλά να γράψω. Έχω λύσει τα θέματα της ζωής μου, έχω αντιμετωπίσει τα προβλήματά μου και ήξερα να σηκώνω το τηλέφωνο και να λύσω τα θέματα. Όπως μου ζητάνε χάρες, μπορούν να με πάρουν να μεσολαβήσω για κάτι που τους πείραξε. Δεν μπορώ να μιλάω για τους φίλους μου και να τους κρίνω. Είμαστε μικρή κοινωνία!

Είναι φαινόμενο της μικρής κοινωνίας μας, αν έκανε και νούμερα το σόου θα έκανε επιτυχία. Τον Ηλία ξέρεις τι θα πει; Θα πει αυτό που θέλει. Είναι ένα σοβαρό θέμα αλλά αυτό που λέει είναι ότι μπορεί να το χρησιμοποιεί σαν να μην είναι σοβαρό το θέμα!».

Διαβάστε επίσης

Χριστίνα Πολίτη: «Όταν ήμουν μικρή, η μητέρα μου με καταπίεζε και με παρακολουθούσε»