Χριστίνα Πολίτη: «Ο Κώστας Σπυρόπουλος είναι εξαιρετικός σύντροφος»
Πρωινές εκπομπές

Χριστίνα Πολίτη: «Ο Κώστας Σπυρόπουλος είναι εξαιρετικός σύντροφος»

Χριστίνα Πολίτη: «Ο Κώστας Σπυρόπουλος είναι εξαιρετικός σύντροφος»

Τι είπε για τη σχέση του με τα παιδιά της

Για την προσωπική της ζωή, τους έρωτές της, τους άνδρες που έχουν περάσει από αυτή, αλλά και τα παιδιά της, μίλησε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Πολίτη στην Ελένη Τσολάκη και το «Πρωινό Σουσού».

«Τον τελευταίο καιρό έχω πάθει μεγάλο έρωτα με το Λονδίνο. Η Αθήνα μετά τη κρίση μιζέριασε, το Λονδίνο αντίθετα, είναι κάθε χρόνο καλύτερο. Μένει και ο γιος μου μαζί και τον βλέπω. Έχει κερδίσει το Λονδίνο της καρδιά μου. Τώρα που μεγάλωσε ο μικρός μου γιος, ταξιδεύω παραπάνω», δήλωσε αρχικά η Χριστίνα Πολίτη.

«Νομίζω ότι τελικά είμαι καλή μαμά. Βλέπω τον γιο μου τώρα που μεγάλωσε και είναι άντρας, τη σχέση μας και μου είναι και πολύ δύσκολο γιατί τα έχω μεγαλώσει μόνη μου τα παιδιά και μιλάμε για πολλά θέματα γυναικών και καμιά φορά χαζά θέματα, δεν μιλάμε για την ουσία. Πώς είναι να μεγαλώνεις ένα παιδί μόνη σου, χωρίς στήριξη. Να επιλέγεις πάντα έναν σύντροφο που να σε στηρίζει, να ταιριάζουν τα παιδιά από διαφορετικούς γάμους. Υπάρχουν πολλά θέματα», συνέχισε.

Για το ότι μεγάλωσε μόνη της δύο παιδιά: «Δεν μπορώ να σου πω ότι δεν είχα την ανάγκη από έναν άντρα, αλλά έχω μεγαλώσει δύο παιδιά μόνη μου, είναι πολύ καλοί οι πρώην σύζυγοι, έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις. Τον πρώτο τον μεγάλωσα με τη μητέρα μου και ο δεύτερος είναι τυχερός γιατί έχω έναν πολύ καλό σύντροφο που βοηθάει που είναι σαν φίλοι όμως, όχι σαν πατριός και έχουμε κάνει μία ευρύτερη οικογένεια που λειτούργησε. Τώρα βέβαια δεν είναι καθόλου εύκολα για τις γυναίκες γιατί και νέα είσαι και να βγεις θέλεις και να δουλέψεις. Δεν μπορώ να πω ποια είναι η κατάλληλη ηλικία για να κάνεις παιδί, αλλά οι γυναίκες περνάμε πάντα κάποιον κάβο δύσκολο».

Για τα δύο διαζύγια: «Σκούρα δεν τα βρήκα. Το οικονομικό είναι ένα δύσκολο θέμα, ειδικά όταν τα παιδιά είναι μικρά. Περνάω δύσκολες στιγμές και πάντα είχαν να κάνουν με το να συνδυάσω την προσωπική μου ζωή. Δεν υπάρχει ρόλος μαμάς. Και στα δύο παιδιά, τα δύο πρώτα χρόνια όταν τα είχα, η γυναικεία πλευρά μου δεν υπήρχε, είχε εξαφανιστεί. Ήμουν κανονική μαμά. Νομίζω η φύση σε κάνει να είσαι πάνω στο μωρό και μετά αρχίζεις να βρίσκεις τον εαυτό σου».

«Από κάθε σύντροφό μου είχα πάντα την ανάγκη να ακολουθεί τις δικές μου ταχύτητες. Ο πρώτος μου σύζυγος είμαστε πάρα πολύ φίλοι ακόμα και ο δεύτερος είναι ένας πάρα πολύ νέος άνθρωπος που ξαναέφτιαξε τη ζωή του και όλα τέλεια. Δεν έχω πρόβλημα. Δεν νομίζω να έκανα τρίτο γάμο και τους δύο που έκανα, τους έκανα κακήν κακώς. Τον πρώτο τον έκανα με δύο άτομα, τον δεύτερο με πέντε άτομα. Έκανα αναγκαστικά δύο πολιτικούς γάμους. Ένας ήταν ο έρωτας».

Για τον Κώστα Σπυρόπουλο: «Είναι πολύ καλός. Είναι πολύ καλός με τα παιδιά μου. Είναι πολύ καλός με το μικρό μου παιδί, έχουν κάνει φιλική σχέση. Είναι πάρα πολύ σημαντικό. Ένας άνθρωπος που είναι καλός με τα παιδιά σου, είναι διαμάντι για μια γυναίκα».

Για την τηλεόραση: «Δεν ήμουν ποτέ βασικός παράγοντας, ήμουν σαν ένα κομμάτι μιας παρέας. Τηλεόραση βλέπω, αλλά ταινίες και σειρές όχι εκπομπές. Βλέπω τα φορμάτ και είναι λίγο παλιακά, επίσης δεν μου αρέσει αυτή η εμμονή με το λαϊκό δικαστήριο. Αυτός ο σχολιασμός έχει αρχίσει και με κουράζει».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη

Διαβάστε ακόμα