Χριστίνα Ζάντη: Ο σύντροφός της ξεσπά – «Αυτά που μάθατε στην Ελλάδα είναι fake news. Δεν χτύπησα τη γυναίκα μου»
Πρωινές εκπομπές

Χριστίνα Ζάντη: Ο σύντροφός της ξεσπά – «Αυτά που μάθατε στην Ελλάδα είναι fake news. Δεν χτύπησα τη γυναίκα μου»

Χριστίνα Ζάντη: Ο σύντροφός της ξεσπά – «Αυτά που μάθατε στην Ελλάδα είναι fake news. Δεν χτύπησα τη γυναίκα μου»

Όσα είπε η τραγουδίστρια, ο σύντροφός της αλλά και ο δικηγόρος υπεράσπισής τους στη Super Κατερίνα

Θέμα συζήτησης έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες η πληροφορία ότι η Χριστίνα Ζάντη ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της, με την εκπομπή Super Κατερίνα να μιλά και με τους δύο.

Η τραγουδίστρια που γνωρίσαμε μέσα από το X Factor δεν θέλησε να επεκταθεί επί του θέματος, ωστόσο, τόνισε ότι είναι διατεθειμένη να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον σύντροφό της.

«Η αιτία της διαμάχης ήταν καθαρά επαγγελματική. Είμαι στην Αμερική καθ’όσο ο κ. Γιώργος είναι και μανατζέρ μου εδώ. Δέχθηκα κυρίως λεκτική βία καθώς και πέταξε κάποια υλικά αγαθά προς το μέρος μου. Για μένα είναι το ίδιο πράγμα η λεκτική και η σωματική βία. Οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία, σε καμία περίπτωση δεν την κάλεσα εγώ. Εγώ και ο Γιώργος ξέρουμε τι έγινε την ημέρα της διαμάχης. Το μπουκάλι δεν έπεσε από μόνο του! Ψυχολογικά δεν είμαι καλά. Δεν είναι ωραίο να ξυπνάς και να ακούς αυτά τα πράγματα. Έγινε, όλα θα πάνε καλά, είμαι ψύχραιμη και έχω πίστη στον Θεό. Αυτή τη στιγμή με τον σύντροφό μου δεν έχω καμία επικοινωνία γιατί μας το απαγόρευσαν οι αρχές στην Φλόριντα και περιμένουμε την απόφαση του δικαστή. Κάθε σπίτι έχει τις δικές του διαμάχες. Σκέφτομαι να δώσω μια δεύτερη ευκαιρία στον άνθρωπο αυτό!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο σύντροφός της αρνείται ότι της έριξε το μπουκάλι και τη χτύπησε κατηγορώντας την γειτόνισσα που κάλεσε την αστυνομία ότι κατέθεσε ψέματα.

«Δεν έχω βάλει χέρι στην γυναίκα μου ποτέ! Δεν έχω πετάξει κάποιο μπουκάλι. Έτσι όπως φωνάζαμε και το χέρι μου χτύπησε το μπουκάλι, χτύπησε κάτι άλλο. Δεν έχω πετάξει εγώ στη γυναίκα μου! Τα σημάδια στα πόδια δεν τα έχω κάνει εγώ. Την περασμένη εβδομάδα είχαμε πάει στο νοσοκομείο γιατί την πείραξε το στομάχι της. Τα σημάδια δεν τα έκανα εγώ και έχω αποδείξεις. Η γειτόνισσα είπε ότι ο άντρας φωνάζει και χτυπάει τη γυναίκα. Αυτή είπε ψέματα στην αστυνομία! Είμαι ο μάνατζέρ της! Πολλά άτομα ζηλεύουν τη σχέση μας. Ήταν μια δουλειά που ήθελε να κάνει, εγώ είπα όχι. Καθόλου δεν τσακωνόμαστε! Η αστυνομία ήρθε στο σπίτι, είδε τα σημάδια πάνω της και τους είπα ότι αν νομίζετε ότι τα έκανα εγώ, κάνετε λάθος. Δεν έχω μιλήσει με τη γυναίκα μου, μόνο με τον δικηγόρο. Αυτό που μάθατε στην Ελλάδα είναι fake news. Περιμένουμε μωρό, αγαπάω τη γυναίκα μου».

Ο συνήγορος υπεράσπισης της Χριστίνας Ζάντη αλλά και του συντρόφου της, Αναστάσιος Ντούγκας, μίλησε ζωντανά στην Super Κατερίνα ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπήρξε κανένας ξυλοδαρμός ανάμεσά τους.

«Επειδή έχει απαγορευθεί η επικοινωνία στο ζευγάρι αποφάσισαν από κοινού να υπάρχει ένας τρίτος άνθρωπος στην Ελλάδα να επικοινωνούν και επέλεξαν εμένα να τους εκπροσωπώ και στα Μέσα και στην μεταξύ τους επικοινωνία. Ξέρω ότι γίνεται μια προσπάθεια να είναι ξανά μαζί. Υπήρξε ένας καυγάς, μια διαμάχη μεταξύ τους και οδηγήθηκαν στην αστυνομία. Δεν υπήρξε βία, δεν τη χτύπησε. Υπήρξε ένας έντονος τσακωμός. Οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία, ο εντολέας μου πέρασε τη διαδικασία του αυτοφώρου, έδωσε και την εγγύηση που είναι υποχρεωτική. Σαφώς και έγινε μεγάλο επεισόδιο! Υπήρξε έντονος καυγάς, οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία και μέχρι να γίνει το δικαστήριο 1η Απριλίου έχει απαγορευτεί η επικοινωνία μεταξύ τους. Εμείς καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας και ειδικά σε μια μέλλουσα μανούλα που είναι δύο μηνών έγκυος. Το ζευγάρι αν αποφασίσει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους είναι δικό τους θέμα. Υπήρχαν κάποιες διαμάχες στο παρελθόν αλλά όχι τόσο έντονες να οδηγηθούν στην αστυνομία».

Διαβάστε επίσης

Ειρήνη Νικολοπούλου: Η συμβουλή που θα έδινε στον 20χρονο εαυτό της – «Θα “άνοιγα” τα μαλλιά και θα έκανα καριέρα ξανθιάς»