Χρήστος Δάντης – Αποκάλυψε αν θα κινηθεί νομικά κατά της παραγωγής του Survivor και δηλώνει: «Η Ασημίνα αξίζει την αγάπη και την αφοσίωσή μου»
Πρωινές εκπομπές

Χρήστος Δάντης – Αποκάλυψε αν θα κινηθεί νομικά κατά της παραγωγής του Survivor και δηλώνει: «Η Ασημίνα αξίζει την αγάπη και την αφοσίωσή μου»

Χρήστος Δάντης – Αποκάλυψε αν θα κινηθεί νομικά κατά της παραγωγής του Survivor και δηλώνει: «Η Ασημίνα αξίζει την αγάπη και την αφοσίωσή μου»

Ο Χρήστος Δάντης ήταν καλεσμένος στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και έλυσε τις διαφορές του με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Είπα μια βλακεία, πήγα να κάνω ένα αστείο, δικαίως σε πείραξε και δικαίως είπες “δεν θα ξαναπάω σε αυτόν τον άνθρωπο”. Απολογήθηκα» είπε ο παρουσιαστής.

«Εκτίμησα τη συγγνώμη σου γι’ αυτό και ήρθα» του απάντησε ο τραγουδιστής.

Όπως εξήγησε αγαπά περισσότερο το λαϊκό τραγούδι από τα ποπ ειδικά τώρα που η φωνή του είναι ώριμη για αυτά.

«Μεγάλωσα στην Καισαριανή. Το λαϊκό ηχεί στα αυτιά μου από παιδάκι, όσο κι αν το αρνήθηκα για να είμαι μέσα στη μόδα -γιατί τρώγαμε μπούλινγκ όσοι ακούγαμε λαϊκά, μας κράζανε. Προσπαθείς να αρέσεις στα κορίτσια όταν είσαι νέος και έπρεπε να ακούς συγκεκριμένα είδη μουσικής.

Αγαπάω και εκφράζομαι καλύτερα με το λαϊκό.

Δεν κυνηγούσα να είμαι πρωταγωνιστής.

Από τη σύνθεση δεν βγάζεις τόσα χρήματα εκτός αν είσαι ο Θεοδωράκης. Οι τραγουδιστές βγάζουν περισσότερα.

Το τραγούδι ανήκει στον άνθρωπο που το έχει γράψει.

Γιατί παντρεύτηκε 4 φορές; «Την πλήρη οικογένεια τη στερήθηκα γιατί ήταν χωρισμένοι οι γονείς μου από 5 ετών Δεν θυμάμαι καν τον πατέρα μου. Έφυγε πάρα πού νωρίς για το εξωτερικό, στην Αμερική.  Τον κυνήγησε η μητέρα μου νομικά γιατί η μοιχεία ήταν αδίκημα.  Τον είδα τελευταία φορά 7 ετών και μετά μεγαλύτερος. Έβλεπα τον πατέρα μου μέσω του θείου μου.  Γι’ αυτό παντρεύτηκα τόσες φορές.  Ο γάμος είναι λαχείο.  Ελπίζω να τα κάνω καλά με τα παιδιά μου.

Ο γιος μου ασχολήθηκε έναν χρόνο με την υποκριτική αλλά δεν του άρεσε γιατί είναι ταγμένος μουσικός. Τώρα είναι στη Νέα Υόρκη και εργάζεται και προσπαθεί να βρει την άκρη του».

«Δεν το περίμενα, ήταν κάτι που ήμουν ορκισμένος ότι δεν θα συμβεί, δεν ένιωθα έλξη για τόσο νεότερες γυναίκες. Ήταν η πρώτη φορά που το ένιωσα με τόσο μικρότερη. Εγώ έκανα το πρώτο βήμα. Ήταν αρκετά δύσκολο να εκδηλώσω τα  συναισθήματά μου. Λίγο πολύ ζούμε μαζί

Η Ασημίνα είναι πού πιο ώριμη από την ηλικία της οπότε τα βρίσκουμε.  Τον γάμο τον έχουμε αφήσει πάρα πολύ στο φλου, δεν το έχουμε συζητήσει σοβαρά, τίποτα δεν αποκλείω. Δεν έχω σκεφτεί για 4ο παιδί.

Έστειλε εξώδικο χθες για να ενημερώσει ότι θα παραστεί σε φιλανθρωπική εκπομπή και απάντησαν ότι “επιφυλασσόμεθα έναντι παντός  δικαιώματος”.

Μιλάω εκ μέρους της, το τι θα κάνω εγώ χωριστά από την Ασημίνα είναι δικό μου θέμα, σκοπεύω κι εγώ να κάνω κάποιες κινήσεις.

Το όλο θέμα αφορά και εμένα γιατί τρώμε τα σκάγια οι σύντροφοι.

Μου έχει σταθεί, είμαστε καιρό μαζί, έχει αποδείξει ότι αξίζει αυτή την αγάπη και την αφοσίωση» είπε χαρακτηριστικά για τη σύντροφό του.