Χρήστος Δάντης: «Δεν μιλάω με τον Νότη Σφακιανάκη, έχουμε να μιλήσουμε 3-4 χρόνια»
Πρωινές εκπομπές

Χρήστος Δάντης: «Δεν μιλάω με τον Νότη Σφακιανάκη, έχουμε να μιλήσουμε 3-4 χρόνια»

Χρήστος Δάντης: «Δεν μιλάω με τον Νότη Σφακιανάκη, έχουμε να μιλήσουμε 3-4 χρόνια»

Η έκθεση στη δημοσιότητα, τα παιδιά του και η Ασημίνα Χατζηανδρέου

Για όλους και για όλα μίλησε ο Χρήστος Δάντης στην Ελένη Τσολάκη και το «Πρωινό Σουσού».

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στη διαχείριση της μεγάλης έκθεσης, στα παιδιά του, στη νυχτερινή ζωή της χώρας και ποιοι λείπουν από αυτή, αλλά και στη σχέση του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Αντιλαμβάνομαι το ενδιαφέρον του κόσμου για τα προσωπικά μου, αλλά προτιμώ να απασχολώ μέσω της μουσικής μου, με έχει κουράσει αυτό», δήλωσε αρχικά ο Χρήστος Δάντης.

«Όταν είσαι παρορμητικός, ειλικρινής και αληθινός, γιατί εγώ είμαι τσακωμένος με το ψέμα, δεν είναι εύκολο να διαχειρίζεσαι την έκθεση. Πάντα μετά από συνέντευξη θα πάρω και θα πω “ρε παιδιά…”. Ακόμα και ένα “και” μπορεί να με στοιχειώσει και να μην κοιμηθώ όλο το βράδυ. Τα πάντα σχολιάζονται άσχημα. Ο άλλος περιμένει απέναντι να κατηγορήσει», πρόσθεσε για το θέμα της δημοσιότητας.

Όσον αφορά στην τραπ μουσική, τόνισε: «Ο ήχος και οι στίχοι έχουν κάποιο ενδιαφέρον. Άνετα θα συνεργαζόμουν με έναν τράπερ».ν

Για το αν του έγινε πρόταση για κριτική επιτροπή: «Είχα μία πρόταση φέτος αλλά δεν μπορούσα λόγω των συναυλιών. Δεν έχω δεχτεί Τις προτάσεις στην τηλεόραση. Δεν βρίσκομαι μέσα στα τηλεοπτικά στάνταρ και δεν ξέρω ποια είναι αυτά».

Για το αν ψωνίστηκε κατά τη διάρκεια της καριέρας του, απάντησε: «Η παιδεία μου με βοήθησε να μην καβαλήσω το καλάμη. Έχω νιώσει αδικημένος, όμως όσο αδίκησα εγώ τον εαυτό μου, δεν με έχει αδικήσει κανείς. Είμαι παιδί του καφενείου, δεν μπορώ να συμπεριφέρομαι σαν να έχω τον αέρα του χόλυγουντ. Η επιτυχία στη ζωή είναι και τα λάθη μας. Με στοίχειωναν τα λάθη, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε απασχολημένοι σε λάθη του παρελθόντος. Θύμωνα με τον εαυτό μου».

Για το τι τον ανησυχεί σχετικά με τα παιδιά του, απάντησε: «Το μεγαλύτερό μου άγχος είναι η υγεία τους, η ψυχική και η σωματική».

Για το ποιοι άνθρωποι του λείπου από τη νυχτερινή ζωή: «Μου λείπει ο Πασχάλης Τερζής και ο Νότης Σφακιανάκης. Τους σέβομαι και τους δύο μουσικά. Δεν μιλάω με τον Νότη, έχουμε να μιλήσουμε 3-4 χρόνια».

Για τη σχέση του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Με κρατά σε επαγρύπνηση, δεν ηρεμώ ποτέ. Πλέον είναι όλα καλά με την παραγωγή του Survivor. Αποκαταστάθηκε το θέμα. Αναμείχθηκε και το όνομά μου κάποια στιγμή κι έπρεπε να μιλήσω. Είναι δικό της θέμα αν θέλει να ξαναπάει».

Για το ενδεχόμενο του γάμου: «Η σχέση μου με τον γάμο δεν πάει καλά, μπορεί να φταίω κι εγώ. Με την Ασημίνα η σχέση μας είναι πραγματική, δεν την αλλάζει ένα χαρτί. Έχω φάει πάρα πολύ bullying γι αυτή τη σχέση. Έχω δεχτεί πολλά σχόλια, είναι άνθρωποι που δεν έχουν ζωή».

Διαβάστε ακόμα

Χρήστος Δάντης: «Η σχέση μου με την Ασημίνα έχει φάει τεράστιο μπούλινγκ»