Χρήστος Κούτρας – Γιάννης Ντσούνος: «Εμείς είμαστε πιόνια, ένα μέρος της επιχείρησης»
Πρωινές εκπομπές

Χρήστος Κούτρας – Γιάννης Ντσούνος: «Εμείς είμαστε πιόνια, ένα μέρος της επιχείρησης»

Χρήστος Κούτρας – Γιάννης Ντσούνος: «Εμείς είμαστε πιόνια, ένα μέρος της επιχείρησης»

Θα συνεχίσουν στον ΣΚΑΪ;

Για το τηλεοπτικό μέλλον τους, μίλησαν στη Μαρία Μπακοδήμου, ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Τσούνος, οι οποίοι βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου.

«Μιας και το ρωτάς, να το πούμε. Δεν ξέρω πως βγαίνουν όλα αυτά, δεν έχουμε καμία συμμετοχή σε αυτό. Δεν έχουμε μιλήσει στα τηλέφωνα. Όποιος συνάδελφος θέλει, μπορεί να σηκώσει το τηλέφωνο και να μας ρωτήσει και να του πούμε ό,τι ξέρουμε. Δεν είμαστε εχέμυθοι. Εδώ υποθέτουμε (σ.σ. θα είμαστε), αν θέλει ο ΣΚΑΙ. Υπάρχει μια επιχείρηση, που παίρνει αποφάσεις. Εμείς είμαστε πιόνια, ένα μέρος της επιχείρησης. Μου κάνει τρομερή εντύπωση όλη αυτή η συζήτηση πραγματικά και δεν ξέρω πως έχει προκύψει. Αν δεν είμαστε ευχαριστημένοι, θα το πούμε εκεί που πρέπει και θα το συζητήσουμε με τους ανθρώπους που πρέπει. Ούτε θα το συζητήσουμε με ανθρώπους άλλων επιχειρήσεων. Εμείς δεσμευόμαστε με τον ΣΚΑΙ κι έχουμε ένα συμβόλαιο. Κοινωνικές επαφές όλοι έχουμε. Αν φύγουμε δηλαδή εμείς θα καταρρεύσει ο ΣΚΑΙ; Είναι τρελά πράγματα» δήλωσε ο Χρήστος Κούτρας.

«Εμείς αυτά τα πράγματα δεν τα συζητάμε δημόσια, ούτε θα βγούμε στην πλατεία Συντάγματος, ούτε θα κάνουμε κάποια επαφή τέτοιου είδους. Είμαστε πάρα πολλά χρόνια και δύο ζωές στον ΣΚΑΙ. Σεβόμαστε την επιχείρηση και τις άλλες επιχειρήσεις» ανέφερε ο Γιάννης Ντσούνος.

«Οι πιο σοβαρές προτάσεις γίνονται, όταν δεν το μαθαίνει κανένας. Αν το μάθει κάποιος, αν ισχύει, που δεν ισχύει στην περίπτωσή μας. Κι αν ισχύει, δεν το ξέρουμε. Θέλω να είμαι κατηγορηματικός γιατί όντως έγινε μια συζήτηση κι ούτε μας είπαν στον ΣΚΑΙ πω πω θα σας κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να μείνετε εδώ. Δεν υπάρχει τέτοια συζήτηση» επανήλθε ο Χρήστος Κούτρας.