Χρήστος Λούλης: «Δεν θα μου άρεσε να είμαι ένας πενηντάρης που νομίζει ότι είναι εικοσιπεντάρης»
Πρωινές εκπομπές

Χρήστος Λούλης: «Δεν θα μου άρεσε να είμαι ένας πενηντάρης που νομίζει ότι είναι εικοσιπεντάρης»

Χρήστος Λούλης: «Δεν θα μου άρεσε να είμαι ένας πενηντάρης που νομίζει ότι είναι εικοσιπεντάρης»

Ο Χρήστος Λούλης καλεσμένος στην εκπομπή Πάμε Δανάη!

Ο Χρήστος Λούλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μίλησε για την σύντροφο του Έμιλυ Κολιανδρή, την οικογενειακή ζωή, το ονειρικό του σχέδιο για τις διακοπές και τα παιδιά του.

«Με την Έμιλυ Κολιανδρή, τη σύζυγό μου, βρισκόμαστε πλέον πολύ σπάνια λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Έχει πολλά γυρίσματα και δουλεύει όλη μέρα, βλέπει τα παιδιά αλλά και εμένα όποτε μπορεί. Εγώ με τα παιδιά έχω μεγαλύτερη αλληλεπίδραση γιατί τα γυρίσματα και η δουλειά μου είναι πιο ήπια προγραμματισμένη», δήλωσε.

«Έχω ζήσει αρκετές τρέλες στην ζωή μου όμως έχω ζήσει και την ευθύνη, την ρουτίνα αλλά και την ποικιλία. Άλλωστε δεν θα μου άρεσε να ζω μόνο την τρέλα, δεν είμαι είκοσι χρόνων πια. Δεν θα μου άρεσε να είμαι ένας πενηντάρης που νομίζει ότι είναι εικοσιπεντάρης, δεν είναι του γούστου μου αυτό. Έχω δυο παιδιά, ένα σπίτι, μια οικογένεια. Δεν είναι μόνο το πρέπει, μου αρέσει να αναλαμβάνω την ευθύνη μου και να κάνω αυτό που πρέπει να κάνω και όποτε μου δίνεται η ευκαιρία να το βρίσκω αλλιώς το πράγμα…», σχολίασε αναφορικά με το παρελθόν του και την παρούσα ζωή του.

Για την οικογενειακή του ζωή, τα παιδιά του και το ιδανικό σχέδιο διακοπών που έχει ονειρευτεί, είπε:

«Δεν δούλεψα πέρυσι το καλοκαίρι και φέτος το ίδιο θα κάνω, είχα πει ότι θέλω να κάνω διακοπές δυο μήνες για να μείνω με τα παιδιά μου. Τα σχέδια μας για το καλοκαίρι είναι να πάρω τα παιδιά και να πάμε Αυστραλία στα ξαδέλφια τους. Θέλω να τους προσφέρω όσο είναι ακόμα μικρά, μια παιδική ανάμνηση από την Αυστραλία, θα δουν με άλλη ματιά όλες τις εικόνες εκεί. Ένα ακόμα όνειρο που έχω είναι να πάρουμε ένα τροχόσπιτο και να γυρίσουμε την Ευρώπη».

«Αυτή την περίοδο με συγκινεί όταν ξυπνάω τα παιδιά μου το πρωί η τους βάζω για ύπνο το βράδυ. Με συγκινεί το αγνό και καθαρό βλέμμα τους. Ακόμη δεν έχουν μάθει να φορούν την πανοπλία απέναντι στον κόσμο και τη ζωή. Είναι σαν ”σφουγγαράκια” που ανοίγουν το βλέμμα τους και περιμένουν τα πάντα από εσένα. Δεν τους προετοιμάζω για αυτή την πανοπλία που θα φορέσουν όταν μεγαλώσουν, αυτό θα γίνει από μόνο του…».

«Με την Έμιλυ υπάρχουν στιγμές που εκπλήσσουμε ο ένας τον άλλον αλλά μερικές φορές είναι λίγο επικίνδυνο λόγω της συνήθειας. Είμαστε 22 χρόνια μαζί, κάποια στιγμή όταν σε εκπλήσσει ο άλλος σκέφτεσαι, ”τώρα γιατί το κάνεις αυτό;”».

Δείτε όλη τη συνέντευξη από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Famagusta: Αυτοί είναι οι ηθοποιοί της νέας σειράς του Mega