Υπόθεση Κολωνού: Τι λέει συγγενής κατηγορουμένου για την υπόθεση της 12χρονης
Πρωινές εκπομπές

Υπόθεση Κολωνού: Τι λέει συγγενής κατηγορουμένου για την υπόθεση της 12χρονης

Υπόθεση Κολωνού: Τι λέει συγγενής κατηγορουμένου για την υπόθεση της 12χρονης

«Η 12χρονη εμφανιζόταν στα social ως ενήλικη και έκλεινε ραντεβού», ανέφερε

Συγγενής κατηγορούμενου στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή Πρωινό Σουσού για την γνωριμία του κατηγορούμενου με την ανήλικη και την παρουσία της στα social.

«Καταρχήν έγινε από πλατφόρμα διαφορετική του ”blindchat”, υπήρχαν προφίλ του κοριτσιού ως 21 ετών νεαρή γυναίκα με θολή φωτογραφία σχεδόν σε όλες τις εφαρμογές γνωριμιών και σεξουαλικού περιεχομένου, αποδεδειγμένα. Το άτομο που πλησίαζε τους πελάτες ήταν το κορίτσι με μια συγκεκριμένη πρόταση. Υπήρχε μια γραμμή, ένα μοτίβο, παρουσιαζόταν ως 21 ετών και ξεκινούσε μια συζήτηση χαλαρού τύπου και ως προς το ερωτικό. Αφού τραβούσε το ενδιαφέρον μετά έλεγε ότι είναι επαγγελματίας και ότι πληρώνεται για αυτό. Όταν συνέχιζε η συνομιλία περνούσαν σε μια άλλη εφαρμογή», ανέφερε αρχικά.

«Εκβιασμός στο συγγενικό μου πρόσωπο δεν υπήρχε. Μετά από πολλά μηνύματα και ενόχληση υπήρξε το ραντεβού. Είδε μπροστά του αντί για μια ενήλικη επαγγελματία ένα έφηβο κορίτσι. Της είπε, ”εσύ δεν είσαι 21 ετών” και του απάντησε, ”όχι είμαι 17 ετών”. Λόγω του παρουσιαστικού, τη ώρας και της συμπεριφοράς δεν κατάλαβε ότι δεν είναι 17 ετών και είναι μικρότερη.

Υπήρξε ηχητικό που παίχτηκε μέσα στην αίθουσα που ήταν τραβηγμένο κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού. Ακούμε την κοπέλα το πώς ακριβώς διαχειριζόταν ένα πελάτη. Ήταν τόσο χυδαίος ο τρόπος που δεν το χωράει ανθρώπινος νους. Αυτό που ακούστηκε δεν μπορείς να το διαμορφώσεις μέσα σε τρεις μήνες. Όχι ο Μίχος, κανένας δεν μπορεί να το διαμορφώσει. Το ηχητικό το έκοψαν στη μέση και το έδωσαν χειρόγραφα γιατί δεν μπορούσαν να το ακούσουν», συμπλήρωσε.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Δικηγόρος 12χρονης – Κολωνός: «Η ανήλικη περιμένει την δικαίωση της και νιώθει ενοχές ότι…»