Ζενεβιέβ Μαζαρί για First Dates: «Είμαστε στη διαδικασία ματσαρισμάτων. Πάρτε τηλέφωνο και ελάτε»
Πρωινές εκπομπές

Ζενεβιέβ Μαζαρί για First Dates: «Είμαστε στη διαδικασία ματσαρισμάτων. Πάρτε τηλέφωνο και ελάτε»

Ζενεβιέβ Μαζαρί για First Dates: «Είμαστε στη διαδικασία ματσαρισμάτων. Πάρτε τηλέφωνο και ελάτε»

Το First Dates, ο γάμος και η δυσλεξία

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star παραχώρησε συνέντευξη η Ζενεβιέβ Μαζαρί και αναφέρθηκε τόσο στο First Dates όσο και στην προσωπική της ζωή.

Το ριάλιτι γνωριμιών σχολιάστηκε αρκετά από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι έβρισκαν τα υπέρ και τα κακά στους παίκτες, κάνοντας μάλιστα οι ίδιοι το δικό τους ταίριασμα.

«Πήγαμε πάρα πολύ καλά. Μας έχει αγαπήσει ο κόσμος. Οι συμμετοχές μας είναι απίστευτες και τώρα είμαστε στη διαδικασία των ματσαρισμάτων.

Περιμένουμε όλο τον κόσμο. Θέλω όλες τις ηλικίες. Δεν θέλω ρε παιδί μου ο άνθρωπος να σκεφτεί “πωπω να πάω;”. Μόλις σας μπει αυτή η ιδέα, πάρτε τηλέφωνο και ελάτε».

Ο κλειστός γάμος και ο έρωτας με τον σύζυγό της, Βασίλη

«Με τον Βασίλη κοιταχτήκαμε και ερωτευτήκαμε. Στην πραγματικότητα δεν κάλεσα κόσμο στον γάμο μου. Ο γάμος προέκυψε μετά τις διακοπές, οπότε ήμασταν αυτοί οι 15 άνθρωποι που είχαμε πάει στο νησί και είπαμε ότι θα παντρευτούμε.

Καταρχήν εγώ δεν πιστεύω στους ανοιχτούς γάμους, στα μεγάλα πάρτι.

Είναι πολύ προσωπική και την κάνεις πιο πολύ για να δηλώσεις ότι είσαι έτοιμος να υποσχεθείς μπροστά σε μάρτυρες ότι αυτόν τον άνθρωπο εγώ τον θέλω για πάντα».

Η δυσλεξία και η «τραγική ειρωνεία» για την τηλεόραση

«Μίλησα γιατί είναι κάτι που επηρεάζει πάρα πολύ κόσμο. Τη δυσλεξία ξεκινάς να τη βιώνεις σε πολύ μικρή ηλικία, οπότε πιστεύω ότι οι άνθρωποι που είμαστε δυσλεκτικοί, ότι είναι ωραίο να μιλάμε και να συζητάμε για αυτό το πράγμα πιο πολύ για τα νέα παιδιά.

Όταν διαγνώστηκα με τη δυσλεξία, το αστείο στο σχολείο ήταν ότι η Ζεν θα λέει τις ειδήσεις γιατί η ανάγνωση ήταν πολύ δύσκολη και εγώ τώρα είμαι στην τηλεόραση».

Διαβάστε επίσης

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Μιλάγαμε με τη Βίκυ Καγιά, τώρα η καθεμία έχει τη ζωή της»