Ζενεβιέβ Μαζαρί: Η απάντησή για το First Dates και τις φήμες για το My Style Rocks
Πρωινές εκπομπές

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Η απάντησή για το First Dates και τις φήμες για το My Style Rocks

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Η απάντησή για το First Dates και τις φήμες για το My Style Rocks

Θα ξεκινήσει η εκπομπή στο Star ή θα τη δούμε σε κριτική επιτροπή στον ΣΚΑΪ

Ξεκαθάρισε τα πράγματα για το τηλεοπτικό της μέλλον η Ζενεβιέβ Μαζαρί μιλώντας στην εκπομπή Breakfast@Star.

«Με ευχαριστεί πάρα πολύ το ότι όλοι με ρωτάνε πότε θα ξεκινήσει η εκπομπή. Όχι το πότε μπαίνουμε σε γυρίσματα», δήλωσε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Έχουμε δεθεί πολύ με την ομάδα και υπάρχει μεγάλη προσμονή, γιατί το έχουμε αγαπήσει και περνάμε πολύ ωραία. Αυτό που μας ενδιαφέρει όμως πιο πολύ είναι ότι τα ζευγάρια που πετύχαμε πέρσι, φέτος να διπλασιαστούν και να τριπλασιαστούν. Πρέπει να γίνει καλή δουλειά, να πετύχουμε. Εγώ θέλω φέτος να γίνω κουμπάρα. Δεν έχω άγχος για το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα, δεν ξέρω γιατί όλοι έχουν αγχωθεί», πρόσθεσε.

Για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Shopping Star, απάντησε: «Είναι Θεάρα, δεν είχα καμία αμφιβολία, δεν ξέρω γιατί».

Για το My Style Rocks και τις φήμες που την ήθελαν να είναι στην κριτική επιτροπή, απάντησε: «Το μόνο που δεν έχω ακούσει αυτό το διάστημα είναι ότι θα είμαι στις ειδήσεις του ΣΚΑΪ. Το ότι συζητάνε για εμένα το βρίσκω θετικό. Τώρα αν είναι αλήθεια; Δεν είναι. Η ομάδα έχει αρχίσει και στήνεται για το First Dates, είναι παράλογο, δεν με έχει πάρει και κανένας τηλέφωνο να με ρωτήσει αν έχει γίνει κάτι τέτοιο».

«Με ρωτάνε συνέχεια για το Instagram για το ποιος με ακολουθεί και το ποιος όχι, που είναι αστείο. Όλα τα social media είναι εργαλεία που ή θα περάσεις καλά ή αν δεν περνάς καλά κάνε και μπλοκ κάνε και unfollow και όλοι οι άνθρωποι πρέπει να τα χειρίζονται με το πώς νιώθουν. Δεν είναι θέμα παρεξήγησης, η ψυχική σου υγεία είναι πάντα πολύ πιο σημαντική από το οτιδήποτε φέιγ βολάν. Όσο είσαι καλά και ξέρεις ποιος είσαι, τίποτα από όλα αυτά δεν σε ακουμπάει».

Για το πότε περιμένουμε το First Date: «Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω πει ποτέ κάτι σε ημερομηνία κλπ για το πότε θα βγει ένα πρότζεκτ. Έχω μεγάλη προσμονή».

Διαβάστε ακόμα

Βίκυ Καγιά: Απαντά για το μπλοκ στη Ζενεβιέβ Μαζαρί – «Κάνω unfollow αυτούς που μιλάνε άσχημα για μένα»