Ζερόμ Καλούτα: «Υποστηρικτές του Παναθηναϊκού με υποστήριξαν στο Χ όταν μου έκαναν cancel»
Πρωινές εκπομπές

Ζερόμ Καλούτα: «Υποστηρικτές του Παναθηναϊκού με υποστήριξαν στο Χ όταν μου έκαναν cancel»

Ζερόμ Καλούτα: «Υποστηρικτές του Παναθηναϊκού με υποστήριξαν στο Χ όταν μου έκαναν cancel»

Για ποιο λόγο του έκαναν cancel στα social media;

Καλεσμένος στην εκπομπή, Πρωίαν σε είδον, βρέθηκε ο Ζερόμ Καλούτα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο cancel που του έγινε μέσω Χ (πρώην Twitter).

Όπως εξομολογήθηκε, δεν αντιλήφθηκε από τι ξεκίνησε όλο αυτό και απλά εισέπραξε σωρεία αρνητικών σχολίων την περίοδο που συνέπεσε και το νομοσχέδιο για τους μετανάστες.

Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι διαδικτυακοί φίλοι και υποστηρικτές του Παναθηναϊκού ήταν εκείνοι που κινητοποιήθηκαν και το σταμάτησαν μέσα σε δύο μέρες.

«Τον λόγο τον ξέρουν αυτοί που το έκαναν. Μια Δευτέρα γυρνάω από την παράσταση “40+ βγαίνω” και γυρνάω σπίτι, έχω αυτή την χαρά και μπαίνω στο Χ και ξαφνικά βλέπω πολλά μηνύματα και λέω “τι έγινε;”. Τα διάβασα, δεν ήταν πολύ καλά. Δεν απάντησα, μόνο σε ένα δύο. Ο λόγος δεν είναι ανθρώπινος. Η αφορμή δεν ξέρω ποια μπορεί να ήταν. Ίσως γίναμε πιο γνωστοί; Δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα. Τα βλέπεις, τα παίρνεις για αυτό που είναι και τα αφήνεις. Είπε ένας “Α, ρε 150 κιλά” και του λέω “140, το δουλεύω και με αδικείς”.

Στο σχολείο ήμουν “βασιλιάς” και με πρόσεχαν και με αγαπούσαν. Τα δύσκολα ίσως προέκυψαν αργότερα. Η επιτυχία δεν έχει φίλους αλλά εχθρούς. Είχα την ψυχραιμία να καταλάβω ότι μας έμαθαν περισσότεροι. Δεν υπήρξε κάτι. Αν μπορώ να δω κάτι χρονικά, εκείνη την περίοδο υπήρχε ένα νομοσχέδιο με τους μετανάστες για το δικαίωμα εργασίας. Συμπέφτει αυτό. Αυτό ηρέμησε συγκινητικά μετά από δύο μέρες. Εγώ δηλώνω Παναθηναϊκος και στο Χ μιλάμε για την ομάδα, κάνουμε χαβαλέ. Μου έστειλαν προσωπικά μηνύματα με αγάπη που δεν με ήξεραν. Έριξαν σύρμα και είπαν ότι μου επιτίθονται στη σελίδα της ΕΡΤ. Ξέρετε τι πρέπει να κάνουμε. “Βομβάρδισαν” με θετικά μηνύματα και λέξεις. Δεν τους έχω δει αλλά τους ευχαριστώ».

Διαβάστε επίσης

Ζερόμ Καλούτα: «Γυρνάω και στο Καλουτά, σε όλους τους τόνους»