Ζήνα Κουτσελίνη: «Δεν είναι η ώρα του Αρναούτογλου να αλλάξει ζώνη. Είναι το χρυσό εισιτήριο της χρονιάς»
Πρωινές εκπομπές

Ζήνα Κουτσελίνη: «Δεν είναι η ώρα του Αρναούτογλου να αλλάξει ζώνη. Είναι το χρυσό εισιτήριο της χρονιάς»

Ζήνα Κουτσελίνη: «Δεν είναι η ώρα του Αρναούτογλου να αλλάξει ζώνη. Είναι το χρυσό εισιτήριο της χρονιάς»

Όσα είπε για το τηλεοπτικό της μέλλον

Στις κάμερες των δημοσιογράφων έκανε δηλώσεις η Ζήνα Κουτσελίνη και μεταξύ άλλων μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Η παρουσιάστρια του STAR εξέφρασε την επιθυμία της να παραμείνει στο κανάλι τόσο με την μεσημεριανή όσο και με την βραδινή της εκπομπή.

Μεταξύ άλλων σχολίασε και τα τηλεοπτικά πρόσωπα της σεζόν τονίζοντας ότι δεν είναι η ώρα του Γρηγόρη Αρναούτογλου να μετακομίσει στην πρωινή ζώνη.

«Το δικό μου συμβόλαιο λήγει κάθε χρόνο και κάθε χρόνο ανανεώνεται. Δεν είναι κάτι που με βιάζει και θεωρώ ότι όλα έρχονται όταν πρέπει να έρθουν και όλα γίνονται αν πρέπει να γίνουν. Η βραδινή εκπομπή πρέπει να έχει μεγαλύτερο δείγμα για να αποφασίσει ο σταθμός. Για μένα είναι πολύ σημαντικό να είμαι και με τις δύο εκπομπές στον σταθμό.

Για μένα το σημαντικό είναι ο παρουσιαστής να συζητάει με το κανάλι που είναι τώρα. Είναι ωραίο οι άνθρωποι να πηγαίνουν εκεί που νιώθουν ασφάλεια και τους αγαπούν. Αν η Φαίη Σκορδά δει ότι υπάρχει αυτή η αγάπη δεν υπάρχει λόγος να φύγει. Είναι ένας πιστός και έμπιστος άνθρωπος. Θεωρώ ότι ο ΣΚΑΪ την πρώτη χρονιά έκανε αυτό που υπέγραψε η Φαίη. Η επόμενη χρονιά ήταν που μετατέθηκε σε άλλη ζωή. Η Φαίη θα αξιολογήσει όλα αυτά και θα πάρει τις αποφάσεις της.

Οποιαδήποτε ψυχαγωγική εκπομπή 12-2 αδικείται γιατί τα έχετε “κάψει” ήδη εσείς τα θέματα. Όταν εσείς “καίτε” τα θέματα της Φαίης, τι να κάνει; Αναγκάζεται και εκεί που έχει ένα στημένο προϊόν έχει παίξει ήδη κάπου αλλού.

Νιώθω ότι Λιάγκας και Αρναούτογλου είναι δύο πρόσωπα που τα θέλει ο ΑΝΤ1 και θα κάνει τα πάντα για να τα κρατήσει. Δεν θεωρώ ότι είναι η ώρα του Γρηγόρη να αλλάξει ζώνη, είναι το χρυσό εισιτήριο της χρονιάς.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα πρόσωπο πολύ γλυκό και πολλές φορές είτε το κόνσεπτ είτε οι συνθήκες δεν τις έχουν επιτρέψει να δείξει τις δυνατότητες της. Θεωρώ ότι θα έρθουν τα καλύτερα για την Ηλιάνα!».

Διαβάστε επίσης

Βάσια Λόη: «Δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να επιστρέψω στην τηλεόραση»