Ζήνα Κουτσελίνη για Μαίρη Συνατσάκη: «Ας μην το συνεχίσουμε γιατί δεν την τιμά. Προσβάλει το παιδί μου και εμένα»
Πρωινές εκπομπές

Ζήνα Κουτσελίνη για Μαίρη Συνατσάκη: «Ας μην το συνεχίσουμε γιατί δεν την τιμά. Προσβάλει το παιδί μου και εμένα»

Ζήνα Κουτσελίνη για Μαίρη Συνατσάκη: «Ας μην το συνεχίσουμε γιατί δεν την τιμά. Προσβάλει το παιδί μου και εμένα»

Η δημοσιογράφος θέλησε να βάλει ένα τέλος στην κόντρα, αλλά επέμεινε στην αρχική της άποψη

Ακόμα μία απάντηση στη Μαίρη Συνατσάκη, μετά το θέμα που δημιουργήθηκε την περασμένη εβδομάδα ανάμεσά τους, έδωσε η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι δεν κρατάει καμία κακία και κανέναν θυμό.

«Θα μείνω σε αυτά που απάντησα και ας κρατήσει η Μαίρη τη δική της απάντηση. Εγώ έδωσα τη δική μου και νομίζω ότι υπάρχουν άνθρωποι που κατάλαβαν πολύ καλά ποιος ήταν ο λόγος που εννιά χρόνια μετά επέμενα στα λεγόμενά της. Απαντώ σε ότι με ρωτάτε, δεν βγάζω δελτία τύπου. Δεν έχω καμία αντίρρηση, όπως πριν πολλά χρόνια τα είπα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, να τα πω και με τη Μαίρη Συνατσάκη και τον κύριο Σαμοϊλη, που ανέλαβε την ευθύνη των λεγομένων του», δήλωσε αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη.

«Ο άνθρωπος που είναι σε μια καρέκλα και κάθεται δεν είναι μόνο για τα εύκολα, είναι και για τα δύσκολα. Και στα δύσκολα δεν δείχνουμε με το δάχτυλο ότι φταίει μόνο ο άλλος, είμαστε συνυπεύθυνοι. Ο αυθορμητισμός της τηλεόρασης υπάρχει και θα υπάρχει. Είναι άλλο να είσαι αναιδής και άλλο αυθόρμητος. Δεν μιλώ για αναίδεια σε ότι αφορά την κυρία Συνατσάκη. Μιλάω όμως ότι έχει διαφορά το να είναι κανείς αυθόρμητος και άλλο να είναι αναιδής», πρόσθεσε και συνέχισε:

«Όταν κανείς γελά, όταν πετά ένα περιοδικό για τα λεγόμενα που διαβάζει για την κόρη μου, νομίζω ότι ο κόσμος κρίνει. Δεν έχω θυμό, ούτε το έχω βαριά μέσα μου. Το είπα γιατί εκείνη είπε ότι δεν υπάρχει αυθορμητισμός στην τηλεόραση. Και θύμισα κάποια στιγμή που λειτούργησε αυθόρμητα, πετώντας ένα περιοδικό, υποτιμώντας τη σχέση με το παιδί μου κλπ».

«Ας μην το συνεχίσουμε γιατί δεν την τιμά. Αυτό που είπα για την οικιακή βοηθό ήταν χιούμορ. Εκείνη δεν κάνει χιούμορ, πετάει ένα περιοδικό. Προσβάλει το παιδί μου και εμένα. Ουσιαστικά βρίζει το παιδί μου και εμένα. Ας μην το συνεχίσουμε λοιπόν γιατί το έντιμο θα ήταν να μείνουμε στην άστοχη στιγμή που παραδέχτηκε. Πληρωνόταν τη δεδομένη στιγμή από έναν τηλεοπτικό σταθμό, χασκογελούσε πετώντας το περιοδικό», επεσήμανε η Ζήνα Κουτσελίνη.

«Όσο για τις πλαστικές, είπε αυτά και χειρότερα ακόμη. Δέχομαι να πάμε σε πλαστικό χειρουργό και να μπούμε όλες στη σειρά, να δούμε ποια έχει κάνει πραγματικά πλαστική. Δεν κρατάω τίποτα και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη Μαίρη Συνατσάκη. Της εύχομαι τα καλύτερα, με την οικογένειά της και το παιδί της. Θέλω να πιστεύω ότι κοιτώντας το παιδί της στα μάτια, θα είναι μια καλή μητέρα», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμα

Σίσσυ Χρηστίδου για Κουτσελίνη – Συνατσάκη – Λιάγκα: «Αυτό το χρονοντούλαπο θέλουμε να ανοίξει; Μας συμφέρει;»