Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Η αγάπη είναι κάτι για το οποίο πρέπει να παλέψουμε με τον Διαμαντή»
Πρωινές εκπομπές

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Η αγάπη είναι κάτι για το οποίο πρέπει να παλέψουμε με τον Διαμαντή»

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Η αγάπη είναι κάτι για το οποίο πρέπει να παλέψουμε με τον Διαμαντή»

«Ο σύντροφός μου ξέρει πολύ καλά ότι πίσω από αυτή τη μαχητικότητα υπάρχει πάρα πολλή τρυφερότητα»

Στο «MEGA Καλημέρα» φιλοξενήθηκε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενόψει και των εκλογών.

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής μίλησε και για προσωπικά θέματα, όπως το μπούλιγκ που έχει δεχτεί από τη θέση αυτή, τους γονείς της, τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Κωνσταντόπουλο και τη δημοσιογράφο, Λίνα Αλεξίου αλλά και τον σύντροφό της, Διαμαντή Καραναστάση.

«Υπήρχαν δημοσιεύματα και πρωτοσέλιδα για την “τρελή κοπέλα που μας βασανίζει”.

Έχω δεχτεί πολλές συκοφαντίες, σε κάποιες αντιδρώ σε κάποιες όχι. Η αλήθεια στο τέλος λάμπει.

Ποτέ δεν είχα στο επίκεντρο της δημόσιας παρουσίας μου την προσωπική μου ζωή. Πολλές φορές δέχτηκα επιθέσεις για την προσωπική μου ζωή, όταν ασχολείσαι με τα δημόσια πράγματα πρέπει να υπερασπιστείς τη ζωή σου σε όλο το φάσμα» ανέφερε.

Όσα είπε ο Διαμαντής Καραναστάσης για εκείνη και η αντίδρασή της

Ο σύντροφος της Ζωής Κωνσταντοπούλου Διαμαντής Καραναστάσης μίλησε στην εκπομπή για την πρόεδρο της Πλεύσης.

«Ο Διαμαντής ευθύνεται για πάρα πολλά θετικά πράγματα της πολιτικής μου πορείας. Γνωριστήκαμε σε μια θεατρική παράσταση και μπήκε στη διαδικασία να φτιάξουμε την Πλεύση Ελευθερίας» ανέφερε αρχικά.

«Με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου γνωριστήκαμε το 2016 στο φουαγιέ του Θεάτρου Τέχνης.

Η Ζωή είναι ένας άνθρωπος που είναι στη ζωή μου. Υπήρξε μία σχέση που εξελίχθηκε σε κάτι πολύ όμορφο. Είναι μία ακτιβίστρια, δεν είναι πολιτικός. Μπορούν να συμβαδίσουν δύο δυναμικοί άνθρωποι υπάρχουν συγκρούσεις. Είναι ένα πολύ γλυκό κορίτσι που έχει κανιβαλιστεί με πολύ έντονο τρόπο. Τότε έλεγαν “μαζέψτε την τρελή”. Όποιος γνωρίσει την Ζωή Κωνσταντοπούλου λέει τι γλυκό πλάσμα είναι αυτή και τι γλυκό κορίτσι», δήλωσε.

«Η αγάπη είναι κάτι για το οποίο πρέπει να παλέψουμε και με τον Διαμαντή. Για έναν άνθρωπο που είναι γνήσιος καλλιτέχνης είναι πολύ δύσκολη η πολιτική. Είναι πάρα πολύ σημαντικό ο σύντροφός σου να αναγνωρίζει την προσωπικότητά σου, να σε ξέρει, όπως ξέρει πολύ καλά ότι πίσω από αυτή τη μαχητικότητα υπάρχει πάρα πολλή τρυφερότητα, κάτι που δεν είναι αντινομία.

Η οικογένεια είναι οι γονείς μου, οι αδερφές μου, ο σύντροφός μου. Αν θα ήθελα δικά μου παιδιά, είναι κάτι που ποτέ δεν απέκλεισα, ούτε το αποκλείω» ανέφερε η κυρία Κωνσταντοπούλου.

«Δεν είμαι ένας άνθρωπος που διατυμπανίζω την πίστη μου. Έκανα έναν γάμο θρησκευτικό, μου αρέσει να ακολουθώ τις παραδόσεις μας, ταυτόχρονα πιστεύω πάρα πολύ στην ανεξιθρησκεία και το δικαίωμα να μην πιστεύει πουθενά κάποιος» είπε ακόμα.