Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Η αγάπη μας είναι πολύ δυνατή. Καθόλου αδιάφορη ή απολιτίκ»
Πρωινές εκπομπές

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Η αγάπη μας είναι πολύ δυνατή. Καθόλου αδιάφορη ή απολιτίκ»

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Η αγάπη μας είναι πολύ δυνατή. Καθόλου αδιάφορη ή απολιτίκ»

Η σχέση της με τον Σπύρο Μπιμπίλα και ο ρόλος του συντρόφου της στο κόμμα

Στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης Luna Nera βρέθηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, προκειμένου να στηρίξει τον βουλευτή της «Πλεύσης Ελευθερίας» Σπύρο Μπιμπίλα.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #YES», αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με τον πρόεδρο του ΣΕΗ αλλά και την αγάπη που είναι η κατατακτήρια δύναμη του κόμματος.

«Ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι στην “Πλεύση Ελευθερίας” από τα πρώτα μας βήματα. Ένας άνθρωπος που βγήκε μπροστά και από τη θέση του προέδρου του ΣΕΗ δεν δίστασε να πει ότι θα παραμείνει πιστός στην “Πλεύση Ελευθερίας”.

Μου φαίνεται αυτονόητη και εξαιρετική να παίξει μια τρανς γυναίκα στην παράσταση. Πρέπει για τα ζητήματα της ισότητας, της συμπερίληψης των δικαιωμάτων πρέπει να σταματήσουμε να μιλάμε σαν να είναι κάτι το δακτυλοδεικτούμενο, κάτι το φοβερό. Αλλά σαν να είναι κάτι το αυτονόητο που ωρίμασε για να γίνει.

Είμαι σύμφωνη για το σύμφωνο συμβίωσης, για τον γάμο και οτιδήποτε αποτελεί την επιλογή του κάθε ζευγαριού και του κάθε ανθρώπου».

«Η αγάπη μεταξύ μας είναι κάτι πολύ δυνατό, καθόλου χλιαρό ή αδιάφορο ή απολιτίκ. Είναι ένα δυνατό συστατικό που μπορεί να κινήσει βουνά.

Ο Διαμαντής Καραναστάσης είναι από τους παράγοντες που έχει αναδείξει την αγάπη, τη δημιουργικότητα και το θετικό πρόσημο σε όλα αυτά που κάνουμε».

Διαβάστε επίσης

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η «Πλεύση Ελευθερίας» πήγε θέατρο – Στο πλευρό του Σπ. Μπιμπίλα