Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ο Διαμαντής Καραναστάσης είναι ο στυλοβάτης της “Πλεύσης”»
Πρωινές εκπομπές

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ο Διαμαντής Καραναστάσης είναι ο στυλοβάτης της “Πλεύσης”»

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ο Διαμαντής Καραναστάσης είναι ο στυλοβάτης της “Πλεύσης”»

«Δέχτηκαν όλοι να μπουν χωρίς συμφωνία για το ποια θα είναι η σειρά τους»

Η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου, βρέθηκε καλεσμένη στη Super Kατερίνα και μίλησε για την είσοδο του κόμματος στη Βουλή αλλά και για τον σάλο που προκλήθηκε με τα ψηφοδέλτια και τους υποψήφιους του κόμματός της που έμειναν εκτός.

Αρχικά αναφέρθηκε με αγάπη στους γονείς της και ειδικά στον πατέρα της, που όπως είπε πάντα τη συμβουλεύει αλλά εκείνη δεν τον ακούει.

Αναφορικά με όσα έγιναν στο κόμμα της ανέφερε ότι η πρακτική που ακολούθησε εφαρμόστηκε σε όλα τα μικρά κόμματα.

«Το είχα πει σε δύο δημόσιες συνεντεύξεις, 24 Μαΐου και μία εβδομάδα πριν τις δεύτερες εκλογές ότι θα φέρουμε νέες λίστες και νέους υποψηφίους. Κανείς δεν σπατάλησε χρόνο και χρήμα. Κανείς δεν το ήξερε πριν από τις εκλογές. Είναι δικαίωμά μου, το έκαναν όλα τα μικρά κόμματα σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από μας και χτυπάγανε όλα τα Μέσα την Πλεύση.

Δέχτηκαν όλοι να μπουν χωρίς κανενός είδους συμφωνία για το ποια θα είναι η σειρά τους» είπε.

«Τα δύο άτομα δεν είχαν ανακοινώσει καν ότι θα είναι υποψήφια. Η μία καταγγέλλουσα υποψήφιος, η κυρία Διαμαντοπούλου, ήταν στην Μπαγκόγκ, δεν ψήφισε καν τον εαυτό της. Εκ των υστέρων, βλέποντας τις ψήφους ήρθε να διεκδικήσει τα προνόμια και τα χρήματα.

Εγώ πραγματικά έχω στάξει αίμα για την Πλεύση όχι για τα προνόμια αλλά να φέρουμε τους πολίτες στο επίκεντρο.

Κατέληξε να είναι υποκινούμενο, ήταν μονομερές» είπε χαρακτηριστικά.

«Είναι ο συνιδρυτής του κόμματος ο σύντροφός μου»

«Το ότι είναι ένα χτύπημα κάτω από τη ζώνη είναι έτσι, στοχοποιήθηκε ο Διαμαντής Καραναστάσης που είναι σύντροφός μου αλλά είναι ο συνιδρυτής της Πλεύσης και έχει κρατήσει στην πλάτη του όλη την Πλεύση, όλες τις σημαντικές πρωτοβουλίες, που σε πάρα πολύ δύσκολα χρόνια “έχτισε” την επικοινωνία μας» ανέφερε χαρακτηριστικά για τις επιθέσεις που δέχτηκε για τον σύντροφό της.

«Ήταν γνωστό ότι κάναμε μαζί αυτήν την προσπάθεια. Αντί να λένε ότι είναι καταξιωμένος καλλιτέχνης έλεγαν ότι είναι σύντροφός μου, δεν έχει πολιτική φιλοδοξία. Δυσκολεύτηκα να τον πείσω. Δεν είναι ο σύντροφός μου, είναι ο στυλοβάτης της Πλεύσης Ελευθερίας» ανέφερε ακόμα.

Αναφορικά με την ανάρτηση Τζήμερου ανέφερε:

«Τη Σοφία Ζαχαράκη τη γνωρίζω από όταν ήμασταν μαθήτριες. Θα κριθεί για το πολιτικό της έργο. Είναι άκρως σεξιστική η επίθεση εναντίον της.

Το να στοχοποιείται ένας άνθρωπος για την οικογενειακή του κατάσταση είναι εντελώς άστοχο. Έχω δεχτεί ανάλογη επίθεση. Είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος να στοχοποιείς έναν άνθρωπο.

Στοχοποιεί και εμένα ο Τζήμερος. Έχει σημασία η ελευθεριότητα που αισθάνονται κάποιοι άνθρωποι να κανιβαλίζουν».

«Δεν με απασχολεί καθόλου τι κάνει ο Τσίπρας. Έφτασε να χτυπάει την Πλεύση λέγοντας ότι δεν έπρεπε να είναι στη Βουλή, με απίστευτη χυδαιότητα λέγοντας για παράνομα ψηφοδέλτια, παριστάνοντας τον αριστερό. Έστειλαν τον κόσμο στους Σπαρτιάτες» είπε χαρακτηριστικά για τον Αλέξη Τσίπρα.