Ζωζώ Σαπουντζάκη: Η είσοδος στην εντατική και τα νεότερα για την υγεία της
Πρωινές εκπομπές

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Η είσοδος στην εντατική και τα νεότερα για την υγεία της

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Η είσοδος στην εντατική και τα νεότερα για την υγεία της

Τα νεότερα της υγείας της από την καλή της φίλη και μακιγιέζ

Ανησυχία προκάλεσε η είδηση της εισαγωγής της Ζωζώς Σαπουντζάκη στο νοσοκομείο, ωστόσο τα νεότερα για την υγεία της, είναι ενθαρρυντικά.

Η καλή της φίλη και μακιγιεζ της, Σταυρίνα Ευστρατιάδη, μίλησε στην εκπομπή Happy Day και αποκάλυψε λεπτομέρειες για το τι συνέβη με την αγαπημένη τραγουδίστρια την Τρίτη 13/2 και πώς κατέληξε στο νοσοκομείο.

«Είναι καλύτερα, θα παραμείνει και σήμερα στο νοσοκομείο να περάσουν οι γιατροί και να μας δώσουν οδηγίες», δήλωσε αρχικά η κ. Ευστρατιάδη.

«Η Τρίτη που ο μήνας είχε 13, όπως είχε πει και η Ζωζώ σε τραγούδι του Χατζηδάκι, αισθάνθηκε αδιαθεσία. Ετοιμαζόμασταν να πάμε σε μια τηλεοπτική εκπομπή για γύρισμα, είχαμε ραντεβού στις 5, ήταν όλα έτοιμα, είχε ετοιμάσει την τουαλέτα της, όμως στη 1 το μεσημέρι ένιωσε αδιαθεσία, με πήρε τηλέφωνο και η πίεσή της είχε φτάσει 9. Είχε υπόταση, φωνάξαμε τον γιατρό και μας είπε να πάμε επειγόντως νοσοκομείο. Μπήκε μέσα για εξετάσεις, είχε ένα θέμα… Έπαιρνε το χάπι της, αλλά δεν μπορούσα να σταθεροποιήσουν την πίεσή της», τόνισε.

«Η Ζωζώ επειδή δεν έχει μάθει από νοσοκομεία, είναι ταραγμένη. Χθες το βράδυ την είχαν στην εντατική, για περισσότερη φροντίδα και παρακολούθηση. Τώρα είναι σε δωμάτιο», αποκάλυψε η ίδια.

Διαβάστε ακόμα

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο