«Πρόσωπο με πρόσωπο»: «Ευτελίζετε τη συζήτηση»
Τηλεόραση

«Πρόσωπο με πρόσωπο»: «Ευτελίζετε τη συζήτηση»

«Πρόσωπο με πρόσωπο»: «Ευτελίζετε τη συζήτηση»

«Διαιτητής» ο Νίκος Χατζηνικολάου

Οι ελλείψεις στη δημόσια υγεία και με αφορμή δύο περιστατικά θανάτου που συνέβησαν στα νησιά έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και η εκπομπή «Πρόσωπο με πρόσωπο» έρχεται να δώσει τις απαντήσεις.

Καλεσμένοι ήταν η Πόπη Τσαπανίδου, η Σοφία Ζαχαράκη, ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, ο Άρης Πορτοσάλτε και ο Ανδρέας Πετρόπουλος και έθεσαν στο τραπέζι τα προβλήματα που υπάρχουν.

Ωστόσο, η κατάσταση ξέφυγε αφού όλοι μιλούσαν ταυτόχρονα, η κ. Ζαχαράκη προσπαθούσε να τοποθετηθεί εκπροσωπώντας τη Νέα Δημοκρατία και οι εντάσεις δεν έλλειψαν.

«Ξέρω πολύ καλά πώς τα νοσοκομεία, θεωρώ προσβλητική η κουβέντα που γίνεται αυτή τη στιγμή. Έχετε απαξιώσει πλήρως τα τελευταία δέκα λεπτά…Είναι προσβλητική η κουβέντα να ισοπεδώνουμε το σύστημα υγείας μέσα στη πανδημία και γενικά. Είναι προσβλητικό να υπονοούμε ότι θα διαλέγουμε τους συγγενείς.

Εμείς δεν κάνουμε την τεκμηρίωση ενός κυβερνητικού προγράμματος. Η Νέα Δημοκρατία έχει δείξει με πράξεις και όχι με εικασίες. Σήμερα ο Μητσοτάκης ήταν σε ογκολογικό νοσοκομείο και πήγε και μίλησε για το πρόγραμμα του οίκοθεν. Που σημαίνει ότι ο ασθενής δεν πηγαίνει στο νοσοκομείο μόνος του να κάνει τη θεραπεία του. Ευτελίζετε τη συζήτηση αυτή τη στιγμή! Δεν μπορούμε να συνεχίζουμε έτσι. Ξέρω να μιλάω και εγώ δυνατά!», είπε στον κ. Πετρόπουλο.