Πρωτοχρονιά: Ποιοι Έλληνες σελέμπριτι βίωσαν την πιο περίεργη αλλαγή χρόνου;
Τηλεόραση

Πρωτοχρονιά: Ποιοι Έλληνες σελέμπριτι βίωσαν την πιο περίεργη αλλαγή χρόνου;

Πρωτοχρονιά: Ποιοι Έλληνες σελέμπριτι βίωσαν την πιο περίεργη αλλαγή χρόνου;

Ο «μοναχικός καβαλάρης» και το σκασμένο λάστιχο μέσα στη μαύρη νύχτα

Σε εορταστικό πνεύμα ήταν η σημερινή (30/12) εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, Γειά σου, και αποφάσισαν να «τσακώσουν» τους Έλληνες σελέμπριτι για να μάθουν την πιο περίεργη Πρωτοχρονιά που βίωσαν.

Ο Κωστής Μαραβέγιας αποκάλυψε την πιο περίεργη Πρωτοχρονιά που έχει ζήσει και έδωσε και μια ευχή σε όσους βιώνουν αυτές τις μέρες ολομόναχοι.

«Μόνος μου σε ένα σπίτι κοντά στο Αντίρριο, ολομόναχος και η τότε σύντροφός μου κάτι της είχε τύχει και είχε φύγει και κοιτούσα την Πάτρα και ένιωθα μοναξιά.

Άκουγα τα καράβια, εγώ να είμαι μόνος μου και θυμάμαι αυτούς τους ήχους. Δεν θέλω να την ξαναπεράσω, θέλω παρέα στην Πρωτοχρονιά».

Ο Κώστας Φραγκολιάς έκανε μια αναδρομή στη χρονιά που είχε απολυθεί από τον στρατό και τον βρήκε η νέα χρονιά να ψάχνει βουλκανιζατέρ για σκασμένο λάστιχο.

«Πριν από πολλά χρόνια, πρέπει να ήμουν 20 ετών έχω κανονίσει με κολλητό να κάνουμε μαζί Πρωτοχρονιά. Φτωχαδάκια, θα ερχόταν να με πάρει με το μηχανάκι. Δεν ερχόταν ο Βαγγέλης και ξεκινάω με τα πόδια προς το σπίτι του. Και τον βλέπω έχει μείνει με λάστιχο με το μηχανάκι και ο καημένος σπρώχνει. Με βρήκε ο χρόνος, αυτός μπροστά και εγώ από πίσω να σπρώχνω μήπως βρούμε βουλκανιζατέρ να αλλάξουμε λάστιχο!».

Διαβάστε επίσης

Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ – Ευταξόπουλος: «Μια φορά κέρδισα το φλουρί και τότε έμεινα άνεργος»