Ο Βαγγέλης Δρίσκας μάς προτείνει μια μοναδική καλοκαιρινή ιδέα στην εκπομπή του Chef στην κουζίνα σας στο Open.
Ψητά ροδάκινα με αλμυρή καραμέλα. Μια απρόσμενη αλλά απόλυτα ισορροπημένη συνταγή που συνδυάζει τη φυσική γλύκα του φρούτου με την ένταση της καραμέλας και μια διακριτική αλμύρα.
Ιδανικό για επιδόρπιο μετά από ένα ελαφρύ καλοκαιρινό γεύμα, το πιάτο αυτό αναδεικνύει την εποχικότητα των φρούτων με έναν δημιουργικό τρόπο, χωρίς περιττές δυσκολίες. Σερβίρεται τέλεια και με μια μπάλα παγωτό βανίλια.
Μια απλή συνταγή που αποδεικνύει πως το καλοκαίρι μπορεί να είναι νόστιμο χωρίς κόπο, αρκεί να έχεις φαντασία και καλά ροδάκινα!
Διαβάστε επίσης: Λεμονάτο φιλέτο σολομού: Η γευστική έκρηξη του Βαγγέλη Δρίσκα που θα σου φτιάξει τη μέρα