Ψυχοκόρες – Μαργαρίτα Αλεξιάδη: «Η πιο δύσκολη σκηνή μου ήταν όταν ο Παύλος χτυπούσε τη Βασιλική»
Τηλεόραση

Ψυχοκόρες – Μαργαρίτα Αλεξιάδη: «Η πιο δύσκολη σκηνή μου ήταν όταν ο Παύλος χτυπούσε τη Βασιλική»

Ψυχοκόρες – Μαργαρίτα Αλεξιάδη: «Η πιο δύσκολη σκηνή μου ήταν όταν ο Παύλος χτυπούσε τη Βασιλική»

Οι αδελφές Πολύζου αποκαλύπτουν τα πάντα!

Λίγο πριν από το δραματικό τέλος της σειράς, Ψυχοκόρες, οι αδελφές Πολύζου βρέθηκαν στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται και μιλούν για την εμπειρία τους στη μικρή οθόνη.

Η Μαριάννα Κιμούλη, η Μαργαρίτα Αλεξιάδη και η Άννα Λουιζίδη αναφέρονται στις αντιδράσεις των τηλεθεατών αλλά και τις δύσκολες σκηνές που πέρασαν στα γυρίσματα.

Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε ότι η Μαριάννα Κιμούλη θα συμμετέχει και στη νέα σεζόν της σειράς, Ο γιατρός, του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη.

Α.Λ: «Καταλαβαίνω ότι η Φρόσω και ως αδύναμο γατάκι στην αρχή φαίνεται ότι έχει μέσα της μια μαχητικότητα, μια δύναμη που της βγαίνει σχεδόν σπασμωδικά, σαν αντίδραση. Και αργότερα αναγκάζεται αυτό το στοιχείο ο τρόπος για να επιβιώνει. Ανακαλύπτει και μια δύναμη και μια σκληρότητα που χρειάζεται για να πάψει να είναι θύμα. Σου λέει “δεν θα είμαι πια θύμα, θα γίνω θύτης”».

Μ.Κ: «Το μεγαλύτερο πλήγμα που βίωσε η Μαρίκα είναι ότι έχασε την αδερφή της. Στόχος της ήταν να δεθεί ξανά η οικογένεια».

Μ.Α: «Δεν είναι τα πράγματα όπως φαίνονται για την Βασιλική».

Μ.Κ: «Είναι ό,τι πιο όμορφο έχω βιώσει σε συνεργασία».

Μ.Α: «Καταλάβαμε ότι θα έχει επιτυχία. Διαβάζαμε τις σκηνές και βλέπαμε πόσο καλογραμμένο είναι το σενάριο. Δεν είναι ένα έργο εποχής μόνο!».

Α.Λ: «Εξαρτάται τη φάση που βρίσκεται η σειρά. Στην αρχή με έβλεπε ο κόσμος και μου έλεγε “Αχ κορίτσι μου, τι τραβάς”. Μετά όσο προχωρούσαν τα επεισόδιο μου έλεγαν για τον Μέλιο. Τώρα έχουν αρχίσει και μου λένε “είσαι γλυκιά ή σκύλα;”».

Μ.Κ: «Δεν νομίζω ότι όλα τα παιδιά θα κάνουν το επάγγελμα του ενός γονιού ή του άλλου. Είναι ένας μαγικός κόσμος αυτός! Ο πατέρας μου θα μου κάνει κριτική μόνο αν το ζητήσω εγώ. Την έχουμε κάνει αυτή τη συμφωνία. Μου έχει πει “όποτε θες είμαι εδώ”».

Μ.Α: «Έχει πολλή πλάκα στο πώς σε σχολιάζει ο κόσμος αναλόγως πότε είναι η σειρά. Πότε σε αγαπάει, πότε σε σιχαίνεται. Η πιο δύσκολη σκηνή της Βασιλικής ήταν όταν την χτυπάει ο Παύλος. Με δυσκόλεψε πολύ γιατί είχε ένα ξέσπασμα της Βασιλικής και μετά μια ένωση. Είχε μια περίεργη πορεία. Και οι σκηνές στην εξορία ήταν δύσκολα!».

Διαβάστε επίσης

Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια: Ο Τάσος αυτοκτονεί και ξεψυχά στην αγκαλιά της Δεσποινιώς