Πυρ και μανία ο Τριαντάφυλλος στον ΣΚΑΪ: «Αυτό σηκώνει μήνυση!»
Τηλεόραση

Πυρ και μανία ο Τριαντάφυλλος στον ΣΚΑΪ: «Αυτό σηκώνει μήνυση!»

Πυρ και μανία ο Τριαντάφυλλος στον ΣΚΑΪ: «Αυτό σηκώνει μήνυση!»

Το ρεπορτάζ που ενόχλησε τον τραγουδιστή

Πολύς λόγος γίνεται γύρω από το θέμα με την υπόθεση φοροδιαφυγής στον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και του Νεκτάριου Λεμονίδη.

Η εκπομπή Fay’s Time επικοινώνησε με τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος τραγούδησε στο γαμήλιο πάρτι – αφιλοκερδώς σύμφωνα με τον ίδιο  γι΄αυτό δεν έκοψε και τιμολόγιο – προκειμένου ο τραγουδιστής να δώσει διευκρινήσεις.

Ωστόσο, ένα ρεπορτάζ του Άγγελου Βουράκη εκνεύρισε τον τραγουδιστή με αποτέλεσμα να ανέβουν οι τόνοι και συγκεκριμένα ότι οι πληροφορίες θέλουν την ΑΑΔΕ να θέτουν επόμενο στόχο τους τον ίδιο και τα φορολογικά του προηγούμενων ετών μέχρι σήμερα.

Τριαντάφυλλος: «Αυτό το ρεπορτάζ που λες τώρα δημόσια σηκώνει μήνυση».

Άγγελος Βουράκης: «Εγώ σου μεταφέρω πολύ γλυκά τι λέει το ρεπορτάζ και περιμένω να μας πεις και εσύ την απάντησή σου».

Τριαντάφυλλος: «Ήθελα να περάσω μια μέρα με τον γιο μου, με πρήξατε στα τηλέφωνα όλοι γι’ αυτό τον γάμο. Αντί να σας γράψω, βγαίνω και σας μιλάω. Άλλα δηλώναμε το 2019 και το 2018 φιλαράκι μου γλυκό, γιατί τότε δεν ήμουν όνομα μεγάλο ήμουν ένα τίποτα, άλλα. το 2020 και άλλα σήμερα»

Άγγελος Βουράκης: «Να σε παρακαλέσω τα “αδελφάκι μου”, “αγοράκι μου” και όλα αυτά να μην τα χρησιμοποιείς. Όσα είπα εγώ τα λέει τα ρεπορτάζ».

Τριαντάφυλλος: «Πριν ένα μήνα ήμουν εκεί, έκατσα δίπλα σου, μου έδωσες τηλέφωνό σου και μου είπες: πάρε το τηλέφωνό μου αδελφάκι μου. Για αυτό σε λέω αδελφάκι μου λοιπόν. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι τις χρονιές που δεν δουλεύαμε ήταν λογικό να δηλώναμε μικρά ποσά. Μετά το Survivor πήραμε λεφτά, γίναμε ονόματα και συνεχίζουμε».

Διαβάστε επίσης

Τριαντάφυλλος για Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Εγώ πήγα να κάνω το καλό στη φίλη μου»