Πύρρος Δήμας: «Όταν γνώρισα την Αφροδίτη δεν ήμουν έτοιμος ψυχολογικά για γάμο και παιδί»
Τηλεόραση

Πύρρος Δήμας: «Όταν γνώρισα την Αφροδίτη δεν ήμουν έτοιμος ψυχολογικά για γάμο και παιδί»

Πύρρος Δήμας: «Όταν γνώρισα την Αφροδίτη δεν ήμουν έτοιμος ψυχολογικά για γάμο και παιδί»

Όσα είπε για τη νεογέννητη κόρη του και τα λόγια της πεθεράς του, μητέρας της Αναστασίας

Ο Πύρρος Δήμας ήταν καλεσμένος της Φαίης Σκορδά και μίλησε για τη νεογέννητη κόρη που απέκτησε με τη δεύτερη σύζυγό του, Αφροδίτη Σκαφίδα.

«Δεν θέλω να το ματιάξω, είναι πολύ καλή, κοιμάται, τρώει, κοιμάται» είπε για τη νεογέννητη κόρη του. «Είναι σαν να είναι το πρώτο γιατί έχει την ίδια χαρά. Είχα καιρό να νιώσω έτσι. Έχουν περάσει 15 χρόνια από τότε που γεννήθηκε ο Νικόλας μου. Της Αφροδίτης της άξιζε ένα παιδί».

Όπως επανέλαβε, δεν μπήκε στην τελική ευθεία του τοκετού γιατί δεν θέλει να βλέπει τον άνθρωπό του να πονάει. «Δεν μπορώ ούτε καν να το σκεφτώ. Μπορεί να λιποθυμούσα».

Περιέγραψε ότι όλοι στην οικογένεια διεκδικούν να περάσουν τη δική τους ομάδα στη μικρή και ο μικρότερος γιος του της έβαλε ένα κασκόλ της ΑΕΚ στην κούνια.

«Αγαπάω τα παιδιά. Η μητέρα μου ήταν 8 αδέλφια και πάντα με την Αναστασία λέγαμε ότι θέλουμε να κάνουμε πολλά παιδιά. Γνώρισα την Αφροδίτη και στην αρχή ήθελα να είμαι ξεκάθαρος ότι δεν σκέφτομαι γάμο, δεν ξέρω αν θέλω παιδί, έχω 4 αλλά θα ήταν πολύ άδικο. Όταν τη γνώρισα δεν ήθελα γάμο και παιδί. Δεν ήμουν έτοιμος ψυχολογικά. Αλλά όπως έρχεται η ζωή… Η μητέρα της Αναστασίας είναι 100 χρονών. Όταν χάσαμε την Αναστασία με έπιασε και μου είπε ότι είμαι μικρός και πρέπει να συνεχίσω τη ζωή μου αλλά δεν ήμουν έτοιμος. Τι είπα “τι λες τώρα, τι βλακείες είναι αυτές”. Είναι οι άνθρωποι που όταν έλειπα 9 μήνες τον χρόνο για προετοιμασία όλη η οικογένεια της Αναστασίας ήταν βράχος εκεί, στήριγμα και είχα το κεφάλι μου ήσυχο αλλά θα ξέρω ότι η Αναστασία και τα παιδιά μου θα είναι ασφαλή» ανέφερε για την οικογένεια της πρώτης του συζύγου που τόσο πρόωρα χάθηκε από καρκίνο.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής μίλησε και για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του, Μαρίας. Όπως είπε, η αλλαγή αυτή έγινε όταν πέθανε η μητέρα της και όχι τώρα. Το θέμα, όπως είπε, δημιουργήθηκε επειδή ο ίδιος έκανε μια δήλωση από την οποία “πιάστηκαν” κάποιοι για να ψάξουν.

«Έκανα μια δήλωση και κάποιοι έξυπνοι αρπάξαν τη δήλωση και έψαξαν τα παιδιά μου. Είπα ότι όταν γνώρισα την Αφροδίτη, στην αρχή, τα παιδιά μου δεν τους καλοάρεσε ότι είχα νέα σχέση. Τους το είπα πολύ νωρίς. Μοιράζομαι τα πάντα μαζί τους. Φαινόταν ότι υπήρχε κάτι πολύ ουσιαστικό Προσπαθούσα να κρατάω χαμηλά τα μπάλα. Ψάξανε και βρήκανε ότι η κόρη μου άλλαξε το όνομά της. Είμαι μια χαρά με τα παιδιά μου. Είναι τα παιδιά μου πάνω από όλα» ανέφερε.